onsdag 1 augusti 2012

Soppsucker + tröttmössa

Idag åt vi morotssoppa med apelsin och färsk ingefära (receptet fanns i senaste Mama för de som läser den), soppa två dar i rad men sån är jag, får dille. Proppmätt nu men ikväll blir det kvällsfika deluxe ändå, måste bara få kotten att sova och göra plats i magen. Har ju bara ätit två måltider idag!

Nu är jag trött. SÅ TRÖTT! Jag gick hem 15.30 från jobbet för det var så lugnt men ändå var det en chock att behöva använda hjärnan idag. Helst av allt vill jag ligga i ett varmt bad hela kvällen och läsa spännande deckare och inte umgås med någon - hur mycket jag än älskar dem ;-) Önskar vår lägenhet var byggt på samma sätt som Disney-husvagnen på julafton, jag drar i en spak och så flyger familjen in i ett annat rum medan min gamla singellägenhet vecklas ut ur vägen hihi... Sen är det bara att stoppa fingret i badkaret som Kalle och dra upp det!

1 kommentar:

  1. Älskar din blogg! Får så mycket inspiration.

    Vet du vad jag skulle önska ? Om du hade lust att kanske länka lite eller tipsa lite om vart du brukar handla alla roliga pulver, mjöler, kokosoljor, kokosvatten etc?

    /Linda :-)

    SvaraRadera