onsdag 22 augusti 2012

Dagens träning: Lunchlöpning

Nä bejbs, det var ingen promenad i parken, den där löpturen. Svettigt värre! Löpning är som den där kompisen man har som alltid berättar obehagliga sanningar, ibland behöver man tas ned på jorden, "näe - din kondis är faktiskt inte bätte än så här" ;-) 6,5 kilometer blev det.

Jag sprang på Kungsholmen och där var det fullt med andra löpare, utelunchare, pensionärer och Bugaboo-vagnar. Jag tog rygg på en tjej som var liiite snabbare än jag och körde slut på mig själv, sprang om en tant och blev sen omsprungen av tanten igen! Buu!
Jag vet att ni gillar att veta hur stark och snabb jag är...
Shorts: MCXD/sportkost.se, sport-BH Lindex, linne Bikbok (rea!)


Kände mig mycket nöjd att jag lyckas matcha hela tre plagg i denna mycket speciella neongulgröna färg! ;-) Fint va?

P.S. Vill ni bli berörda? Well ni vet ju att jag gillar tävlingsberättelser, läs det här. Och här är andra halvan av storyn. Man behöver inte springa i 24 timmar och man behöver inte vara löpare, men den där känslan, efter ett träningspass, efter något man åstadkommit...!

8 kommentarer:

 1. Jag sprang ett par gånger på Kungsholmen när jag bodde där. Det var alltid hur många som helst som var ute och sprang och promenerade, speciellt utmed fina Norr Mälarstrand. Peppande tyckte jag :) Min pojkvän från England var alltid så förvånad över hur många som var ute och motionerade när han var och hälsade på, det var en ovanlig syn för honom!

  Nu bor jag ute i skogen istället, och ur löpsynpunkt slår det storstan med hästlängder. Långa ensamma skogsvägar med mitt eget tramp-tramp-tramp är vad som håller mig balanserad och på jorden just nu.

  SvaraRadera
 2. kul för mig att läsa som srpiner där om två dagar :)

  SvaraRadera
 3. sjukt snygga kläder tycker jag.. oxå börjat gilla kombon grått å gult, apsnyggt!

  SvaraRadera
 4. Kan du inte skriva om hur man ska/ hur du tränar/de när man är gravid och ändå vill hålla igång så långt det går? :) Vore väldigt intressant :) Kram

  SvaraRadera
 5. Sååå snygga shorts!

  SvaraRadera
 6. Är det där runkeeper? Nån slags premiumversion eller hur hittar man km-tiderna?! Me like :-)

  SvaraRadera
 7. Åh vad fina shorts!!

  Jag köpte ett par liknande på HM i veckan!

  (bra tips ang. att kika på barnavdelningen - det ska jag göra oftare, är man 158 och inte speciellt fyllig så passar det mesta ;)

  /Emia

  SvaraRadera