måndag 20 augusti 2012

Let's do monday!

God måndag! Fröken snurrelitok lever kvar i helgen har och glömt sin plånbok (den är på väg till förskolan i skötväskan med grannen, hans barn och kotten som de lämnar på måndagar) och matlådan (på diskbänken, ack om det ändå vore i kylen, tror ni den förstörs?). En god gryta med zucchinipasta var det. Te hann jag inte göra heller men sånt finns ju att köpa för de slantar jag hade i fickan. Tackolov! Pappa brukar säga att han fortfarande väntar på att jag ska bli vuxen...

Nej nu rebootar jag. Ny vecka. På med lite läppstift så kör vi! Massor [av kul] att göra på jobbet, lunch blir väl Panini som ni rekommenderade och så hoppas jag på ett samtal från crossfit-coachen på boxen jag talade om, vi ska boka in ett möte! (Tack tack för alla era råd förresten, så bra att läsa <3 Även om de gick lite isär... tur att man kan bestämma själv va ;-)



Vad har ni i lunchlådan denna dag? Eller ska ni äta ute? Puss!

19 kommentarer:

  1. Linsgryta med lowcarb-bröd :)

    SvaraRadera
  2. Jag hade inte vågat äta något som varit framme hela dagen i augusti, värsta rötmånaden:-( Hoppas att resten av dagen blir kanon, lite läppstift kan lösa det mesta:) Jag har matlåda alla dagar jag inte har jobbluncher, idag lax med grönsaker. kram!

    SvaraRadera
  3. Kalvfärsbiffar med stuvad vitkål! Längtar till lunchen! Man måste flirta lite med sitt eget humör på en måndag. Ha en bra dag :)

    SvaraRadera
  4. Idah ska jag äta kräftstjärtar och hallumi med ugnsbakade grönsaker och kesella! Muums! Lite päron på oxp tror jag =D

    SvaraRadera
  5. Snyggt läppstift!
    Jag ska äta tacobiffar med kantareller och sallad (vitkål, tomat, röd paprika). Min chyf ställde just fram en plommonpaj men den hoppar jag över. Ha en härlig dag!

    SvaraRadera
  6. Älskar halsbandet!

    Matlåda: Lax med kornsallad och rödbetor från igår - yum!

    SvaraRadera
  7. Ingen matlåda. Vet inte om det blir varm mat alls. Ett av barnen har magsjuka, så vi är hemma och kryar på oss.
    Gillar läppstiftet!

    SvaraRadera
  8. Vilken taskig start du fick på veckan, då kan det bara vända och bli bättre :) i min matlåda blir det ugnsstekt lax med pesto och hemmagjord mos på sötpotatis+morötter :) ha en bra dag!

    SvaraRadera
  9. Jag körde igång en juice detox / fasta idag, så lunchen blir en härlig Super Green Smoothie eller något i den stilen. :)

    SvaraRadera
  10. För mig blir det köttfärssås med quinoa och sallad till. : )

    SvaraRadera
  11. Här får man ju massor av bra mattips :)

    SvaraRadera
  12. Superfint läppstift! Vart är det från?

    SvaraRadera
  13. Snyggt halsband och läppstift! Ingen matlåda idag, äter hemma, beatatjatas kesolasagne! Puss!

    SvaraRadera
  14. Ja, vad är det för läppstift? Jättefin färg!

    SvaraRadera
  15. Tack alla! Läppstiftet är av märket MNY som är Maybellines budgetmärke. Finns bland annat på Åhléns (i Stockholm i alla fall). Superkrämigt och skönt är det och det var tokbilligt :)

    SvaraRadera
  16. Min bror åt upp min matlåda inatt :( Fick steka en bit lax och äta med tomat och paprika, och en sås på mild lättyoghurt och citronpeppar. Hann inte koka potatis till. Blev godare än ursprungliga matlådan, men lite snopet :P

    Håller med dom andra, supersnyggt halsband och läppstift! :D

    SvaraRadera
  17. Åh VAR har du köpt halsbandet? Fastnade för det direkt, jättesnyggt!

    SvaraRadera
  18. Tyckte oxå halsbandet var supersnyggt!! Vart hittar man det??:-)
    /Sandra

    SvaraRadera
  19. Halsbandet är från Indiska, köpt för några månader sen : )

    SvaraRadera