fredag 17 augusti 2012

Höstlängt

Så var det januari då! Eller i alla fall en härlig känsla av ny termin, eller hur? Är det bara jag som gått in i höstläge ännu? Sorry alla sommarälskare men detta oktoberbarn föredrar hösten framför alla årstider. Skönast väder (klart och friskt!), härligast stämning (skolstartskänsla och nystartpepp!) och inte att förglömma snyggast klädutbud ;-)

Inte så svettigt då man tränar i solen, underbart vackert då man springer i den rödgula skogen och ändå tidvis tillräckligt dåligt väder för att man inte ska skämmas då man tränar inomhus, perfekt eller hur?

Ni har ju fått ta del av mina första höstplaner. Fler ska smidas; kostplaneringen som jag talat om förstås men också träningsschema, fokusområden och själavård så klart. Utöver hälsoplanerna har jag också en massa andra spännande amibitioner i höst; nya grejer på jobbet, vi ska ut och resa, göra om lite snyggt hemma, jag har ett litet skrivprojekt som jag roar mig med... det kommer vara nyår på riktigt innan jag vet ordet av.




13 kommentarer:

  1. Har också en känsla av att hösten komemr gå fort. Och det är verkligen min favoritårstid! Jag är ingen sommarmänniska alls och den här somamren har bara försvunnit medans jag har vänjt mig vid en kropp som växer. Men snart är det nyår och då är min bebis här! :) Jag hoppas dock hösten går i lite lagom takt, jag har inte riktigt hunnit vänja mig vid att vi ska bli tre än.

    Lycka till med alla höstplaner, själv försöker jag iallafall äta bra och gå lite promenader.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Har nyligen hittat din blogg och gillar den starkt!
    Heja heja!

    Jag känner likadant men har skämts lite för att känna mig lugn med att sommaren snart är förbi. Nu känner jag mig genast mer som en stolt höstgillare =)

    På hösten kan man ju, som du säger, både vara ute i härlig höstluft och köra järnet på gymmet.

    Inte lika många sommarbullar som vill ätas upp och tid för återhämtning, krypa upp nyduschad i soffan efter ett träningspass med en filt och en kopp te. Såå mysigt!

    Happy Friday!

    SvaraRadera
  3. Också pepp men njuter av den här mellanperioden. Använder mina somriga kläder så mycket jag kan för jag kommer hinna tröttna på höstoutfits i kubik... Dock peppat genom att klicka hem ett par (svindyra, med mina mått mätt!) hellånga träningstights som jag förhoppningsvis kan springa lite lätt i en bit in på hösten i alla fall! Någon vinterspringare lär jag inte bli...

    SvaraRadera
  4. Jag är verkligen mitt uppe i den där skolstartskänslan, och älskar det!!! Ska försöka ta vara på ljuset och sommarvärmen så länge som möjligt, tanka på liksom :-) Ikväll blir det middag i lekparken!

    SvaraRadera
  5. Ju mer jag tänker på det ju mer gillar jag hösten. Underbart krispig, syrerik luft. Är det soligt, lagom höstkallt och regnfritt är ju hösten gudomlig. Lätt att klä sig snyggt: tunna lager på lager eller snygga tröjor utan att man vare sig fryser ihjäl eller svettas ihjäl. Åh nej, hösten är nog min favorit inser jag.

    SvaraRadera
  6. Selv om jeg nyter sommeren, så er jeg 100% høstmenneske og sier amen og ja til alle gode høsttingene.
    Glad helg, Elbe!
    Kram fra Siri

    SvaraRadera
  7. Jag är en höstälskare som du, alla vackra
    färger gör mig så himla glad.
    Att erbjudas ett svalare klimat att träna i utomhus,
    utan att det är vinter, känns så bra.

    Dessutom håller jag med dig om modedelen, jag älskar att få handla höstiga kläder och har redan tjuvstartat lite genom ett inköp av nya svarta höst/vinter kängor :-)

    Ha en fortsatt fin helg, grymma Elbe!
    U rock :-)

    SvaraRadera
  8. På måndag flyttar familjen hem från stugan. Det innebär att man kan gå in i höstens rutiner. Som jag längtar! Då skall jag se om jag inte kan få lite ordning på livet igen. Låter som du har sköna planer framför dig :)

    SvaraRadera
  9. Jag gillar också hösten. Kanske för att jag fyller år i september och aldrig tycks växa ifrån längtan till en födelsedag. Men jag älskar också nystarten som kommer med hösten. Ny elever till skolan, kurser man kan få göra lite bättre än förra året. Jag gillar det. Jag gillar också att tända ljus, dricka te och mysa hemma. Det blir liksom aldrig samma sak på sommaren. Fast jag gillar så klart sommaren och värmen, men med tanke på att den här sommaren inte har erbjudit alltför mycket värme har jag jag inget emot att hösten kommer. Och de där planerna ser jag fram emot att ta del av :) Alltid spännande och peppande att läsa om andra målsättningar och fokus!

    SvaraRadera
  10. Åh nu blev jag också ännu mer höstpepp än jag var innan, fast det nu äntligen verkar ha blivit sommar här hos oss! Ska bli himla mysigt faktiskt och ska också smida en del planer att bolla med i ett par månader framöver :)

    SvaraRadera
  11. Jag älskar hösten förutom november:-) Alldeles för varmt och svettigt för att springa runt i kostym och klackar:) Mer höst till folket:) Eller tidigare kanske det heter... trevlig helg!

    SvaraRadera
  12. Hej!

    Såg i inlägget nedan att du ätit dig igenom sthlm nyttiga uteluncher. Om du skulle missat det relativt nyöppnade vigårda så tycker jag det är grymt! Går att göra nästan så nyttigt man vill (dock två små bröd till "hamburgaren" om man inte tar deras sallad istället). Man väljer kött och tillbehör, ex bönsallad, och kan även välja extra kött. Grymt gott

    ! Även restaurang Kalori om du hört talas om det? Där är det verkligen nyttig mat och man ser precis vad man äter. Rekommenderas starkt!

    Ha det toppen!

    SvaraRadera
  13. Jag gillar också hösten! Speciellt efter gårdagens soliga och svettiga marathon!! Och så sant, snyggaste kläder!

    SvaraRadera