fredag 18 november 2011

Yeah!

Toppenpass imorse. Även om jag fick vara supereffektiv för att hinna, massor att göra nuförtiden. Jag som egentligen gillar att såsa lite, inte under passet men innan (ladda mentalt) samt efter (stretcha och varva ned i lugn takt). Men trots detta var jag stark och glad och nu mår jag verkligen suveränt! Dags att jobba. (Ja, jag drar lite i ställningen för att armen ska se musklig ut. Vadårå ; p )

5 kommentarer:

  1. Hepp, du er dyktig og looking good that biceps!! Trevlig helg :D

    Siri

    SvaraRadera
  2. Jag är inte den som brukar kommentera bloggar men något känner jag att jag måste säga efter att ha hittat hit. Vilken inspirerande blogg! Jag blir helt till mig av motivation, glädje och inspiration. Är en gymråtta och löparbrud och totalt sett tränar jag väl uppåt 8-10 pass per vecka, powerwalks inkluderat. Jag läser flera träningsbloggar. Ofta blir budskapet och målet att motivera lite halvdant och mer ångestframkallande i dessa. Även om man hittar väldigt massa bra här med (annars hade jag ju inte läst dem.) Men jag har nu läst massor i din blogg, får inte nog haha. Ville bara säga det, shit vad glad man blir!

    Samtidig som du är grym inspiration framstår du som mänsklig och förstående. Det sänder så bra signaler. Keep up the good work och ta hand om dig!

    Kram Sofie

    SvaraRadera
  3. Provade dina proteinpannkakor. Var skeptisk eftersom bananpannkakan inte gick hem hos barnen. Men hela familjen älskade den!! Fick göra en till sats.

    Så... TACK för att du räddade min fredagkväll. Var helt less på dietenadet och det här var väl inte det bästa med allt stekfett, men det fick mig att orka fortsätta.

    SvaraRadera
  4. Siri : ) Åh tack du :) Trevlig helg där borta i väst!

    Sofie: Åh, vad kul att höra. Jag försöker skriva den blogg jag själv saknade förut och även om det kräver mycket jobb är det såå värt det då jag får sådana fina kommentarer. Kram!

    Linda: Men visst är de goda! Och rejält mättande. Min familj slukar dem också, Mr tycker att de är "som stekt ostkaka". Svårt med stekfettet men det är liksom inte värt att skippa, förlusten blir för stor.

    SvaraRadera