tisdag 22 november 2011

Sist på bollen

Asså... Skyr. Är den inte väldigt sträv?! Och då äter jag ändå kvarg nästan dagligen. Fastnar i munnen... inte min kopp te.

6 kommentarer:

  1. He he , jag håller med dig nästan som att äta en tjock massa,
    Du som är så påhittig med nyttiga recept,kan du inte laborera dig fram till ett par nyttiga lussebullar lagom till första advent !!
    Jag har nog använt mig av alla dina tidigare recept och jag älskar dom !!
    Tack för en superbra blogg !!
    // Jess

    SvaraRadera
  2. Enig, den er ikke god...;D
    Siri

    SvaraRadera
  3. jag gillade vanilj, den var mycket mildare :)

    SvaraRadera
  4. Smakar den som den på island så älskar jag skyr, men den är inte alls sträv.. nu blev jag mer opepp på att testa, kommer bli så himla besviken om den inte håller islands-standard. :(

    SvaraRadera
  5. Tycker dn är snarlik kvarg, med lite smak då... ännu en onödig extraprodukt i mejerihyllan...

    SvaraRadera
  6. Åh älskar skyr, fast kan hålla med om att den e lite sträv.. Testa att blanda skyr Vanilj med lite varma hallon; ett perfekt lite lyxigare mellanmål/fredagsmys + den känns inte lika sträv :)

    SvaraRadera