söndag 13 november 2011

Gala, gala!

Försök att ignorera den något mindre glamourösa bakgrunden ;)

6 kommentarer:

  1. Åh, ditt hår ser helt fantastiskt ut! Önskar jag hade ork att snygga till mitt hår sådär, får bara mjölksyra i armarna ;)

    SvaraRadera
  2. Hej elbe!
    jag är 15 år och jag vill ha bort fett från kroppen. Jag tränar oftast 4 gånger i veckan, 2 skivstångsintervallpass, 1 spinningpass, springer 1 gång i veckan, och de dagar jag inte tränar ser jag till att få vardagsmotion och så tar jag en kvällspromenad.

    Jag äter när jag är hungrig, och slutar när jag är mätt. Funderar på att börja äta ofta i ganska små portioner. Te.x. att jag tar frukten som jag brukar ha som tillbehör till min frukost som förmiddagsmellis istället osv.

    Jag är också rädd för att ätstörningsmonstret ska ta över, att jag ska bli alldeles för manisk. Min plan är att bara äta kakor/tårta o.s.v på födelsedagar och när jag fikar med kompisar, och sen välja lite nyttigare alternativ till lördagsgodis (mörk choklad, naturella nötter, morötter och dipp...)

    Så min fråga är, hur ska jag gå till väga för att förbränna fett, och hur ska jag göra det utan att ätstörningsmonstret tar mig?
    Kan du göra en ungdomsspecial typ:]?

    SvaraRadera
  3. SNYGGO!!!!!!!!

    //Ann

    SvaraRadera
  4. Ursnyggt! Och vad kul med gala, nästa år ska jag gå!

    SvaraRadera
  5. Anonym: Visst det vore en bra idé att göra en ungdomsspecial. Det låter som om du tränar och äter bra, du får fokusera på att träna ditt huvud istället :) Några tips är att försöka stänga ute och inte ge tid till en matfixering; dvs umgås med kompisar som inte snackar bantning, försök att inte surfa på så mycket sådana hemsidor, skaffa hobbys som inte har med träning och mat att göra, typ fotografering. Den svåraste kroppsdelen att träna är hjärnan. Men det låter som en bra tänk att välja nyttigare lördagsgodis, försök hitta alternativ och förbjud dig själv inte att äta något, då riskerar du att hetsa i dig det istället. Du kan äta allt, men inte jämt! Och att äta många små mål är riktigt bra för förbränningen. Lycka till, kram Elbe

    SvaraRadera