tisdag 15 november 2011

Nödproviant

Mellis från butik med uselt utbud, jag behövde något som mättar länge för jag kanske inte får tag på mat förrän 20 och då ska detta även funka som middag...helt okej käk, lite tillsatt socker slinker tyvärr alltid med då man vill ha färdigmat med protein i.

7 kommentarer:

  1. har du provat dom nya kesoburkarna med nötter och torkade frukt i locket? :) dom är bra, och keson är inte smaksatt (dvs inget tillsatt socker)

    SvaraRadera
  2. Hi hi, först läste jag nöjdproviant och fick inte riktigt ihop det. :) Men det verkar ju vara ett hyfsat bra alternativ som sagt. Hoppas du får avsluta kvällen med någonting fint i matväg.

    SvaraRadera
  3. Madde: Jajamen, de brukar jag ofta äta annars. Men som sagt de fanns inte i denna halvtomma butik. Nu är jag hemma och ska se till att äta något riktigt gott och bra!

    SvaraRadera
  4. Provade på NMT ikväll efter inspiration från dig. Tyckte förmodligen det var hundra gånger jobbigare än vad du upplevde det enligt recension, men fantastiskt roligt! Tack för fint tips, kommer göras om!

    SvaraRadera
  5. När jag behöver nödproviant köper jag alltid en Naturdietbar som heter något i stil med ”Mörk choklad med antioxidanter”. Den är väldigt mättande och väldigt god! Innehåller 200 kalorier och hyfsat med protein. Och så kompletterar jag med några mandlar som jag alltid har i en liten burk i väskan. Hett tips :-)
    Kram Jenny B

    SvaraRadera
  6. Mm, mumsigt är det i varje fall! :)

    SvaraRadera
  7. Hanna: Jag måste prova igen, jag kanske hade en bra dag :)

    Jenny: Hm, tror jag sett den... Bars är bra att ha i väskan då det blir blodsockerkris!

    SvaraRadera