onsdag 2 november 2011

Samarbeten?

Finaste läsare. Jag har på senaste fått allt fler förfrågningar om samarbeten med olika företag (via mail och kommentarer). Några har jag tackat nej till, några överväger jag (ni som är medlemmar i Facebook-gruppen minns kanske att jag frågade er vad ni helst skulle vilja tävla om).

Därför undrar jag hur ni känner inför detta. Bloggen har ju hittills varit reklamfri och jag vill aldrig att den ska bli en sån där sida där man får scrolla och scrolla igen för att hitta faktiska inlägg bland alla annonser. Men, att kunna erbjuda er rabatter och chans att vinna roliga träningsprylar känns ju bra. Också om jag får möjlighet att testa ett större utbud av kosttillskott och kunna ge er recensioner och rekommendationer vore också kul.

Smaljeansen vore inget utan er. Så vad tycker ni?

15 kommentarer:

 1. jag har aldrig kommenterat här förut.
  Men jag känner såhär : så länge du kan fortsätta göra precis det du gör nu så spelar det ingen roll om du är sponsrad eller samarbetar med någon.
  måste passa på att tacka så ofantligt mycket för att du lägger ner tid på denna blogg. Jag är en tjej på 22 år som går runt med kanske 5 kg för mycket, kämpar väldigt mycket med tänkandet och hetsätarsessioner jag kan få ibland. ibland när det är jobbigt tänker jag att jag ska gå in på smaljeansen och läsa. det hjälper verkligen! det är så bra inlägg, och så härlig ton gentemot läsarna. Jag tackar dig verkligen Elbe. Hoppas jag kommer fram till mitt eget mål snart också. för mig handlar det om tänket, gymmet är jag redan bra kompis med.
  Återigen, TACK!

  SvaraRadera
 2. Jag läser din blogg varje dag och visst, det skulle väl vara roligt för dig att få din blogg större och göra lite förändringar. MEN, du får inte sluta skriva som du gör nu. Jag håller med föregående som skrev att när man vill ha lite motivation så går man in här!

  SvaraRadera
 3. Absolut så skulle det vara roligt med tävlingar, så länge det inte blir till ett överflöd :D go for it!!

  SvaraRadera
 4. Vilken intressant frågeställning. Har funderat väldigt mycket i de banorna sista tiden då jag själv har en blogg som bara växer och angående vilken riktning och förhållningssätt jag ska ha till reklam/sponsrade inlägg/gratisprylar.

  Om jag ska vara helt ärlig så tappar jag själv förtroendet en smula för bloggar med massor av reklam och dagliga inlägg om prylar som de fått och ska recencera. Till slut vet jag inte ifall bloggaren ifråga skriver som hon gör för att hon verkligen tycker som så eller ifall det är för att hon har fått betalt. Lite av den personliga känslan försvinner då tycker jag.

  Men samtidigt så är det ju kul för läsarna att bli tipsade om bra grejer. Svårt det där.

  SvaraRadera
 5. Sara: Din kommentar värmer i hjärtat. Vet att ni är många som läser men som inte kommenterar och det är skönt att höra att ni finns där ibland.

  Patricia: Nej absolut inte, det tycker jag också viktigt.

  Sofia: Jag håller helt med. Har sett flera stora bloggar gå den vägen...Tävlingar och rabatter är bättre än recensioner för då får ju läsarna ut mer av det hela. Jag ska försöka hitta balansen och ni läsare får vara stenhårda och klaga annars.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker du har en av de bästa bloggarna nu. Och det kommer jag fortsätta tycka om du inte lägger in för mycket av reklaminläggen. Lagom är bäst :)

  SvaraRadera
 7. håller med ovanstående; "så länge du kan fortsätta göra precis det du gör nu, så spelar det ingen roll om du är sponsrad eller samarbetar med någon"

  och för din skull med, är det ju kul att få lite payback på all tid du faktiskt lägger ner på din blogg.

  SvaraRadera
 8. Jag är rätt nu här och älskar din blogg :) Det är kul med feedback och jag tycker att lite lagom reklam och tävlingar är bara bra.

  SvaraRadera
 9. Tack för din underbara blogginlägg om låren, jag hatar mina och pojkvännen älskar dem mest.
  Men jag tycker att du kan köra med lite reklam, men då gärna något som du testar och rekommenderar/rekommenderar inte...
  Men i första hand ska du behålla din nisch i din blogg... Jag läser din blogg för du skriver underbart och inspirerande...

  SvaraRadera
 10. Jag stör mig inte på reklam i rimliga mängder men när det dyker upp inlägg efter inlägg om någon fantaaaastisk produkt utan att det står att bloggaren är sponsrad blir jag sne. Så gärna reklam, så länge du fortsätter skriva som du gör, förtydligar när du testar något du fått skickat till dig och har koll på VILKEN sorts reklam det är så att det inte går stick i stäv med bloggens inriktning. Kan du tjäna lite på jobbet du gör här så är det bara bra!

  SvaraRadera
 11. Jag tror att Elbe är vis och klok och gör rätt val gällande vad prova och hur framställa. Bara bra om du kan få ut något på det själv också.

  Passar också på att tacka och bocka för allt, hinner så sällan kommentera men jag läser dagligen och du ger mig så mycket. Önskar jag kunde ge något tillbaks. Vill du ha något? :)

  SvaraRadera
 12. Det är väl alltid jätteroligt med tävlingar och att du testar och recenserar produkter. Det skulle jag absolut gilla. Men som Beatatjata skriver ovan så blir även jag irriterad när någon blir sponsrad och skriver om produkt efter produkt som är sååååå fantastisk. Det kan jag dock inte tänka mig att du skulle göra - så jag tror det blir skitbra ;) Ett sätt att utveckla bloggen också. Grymt jobbat, kör på!

  SvaraRadera
 13. Hei Elbe! Jeg stiller meg bak de andre her og tror du fint klarer å balansere mengden annonser, tester som er sponset, konkurranser som er sponset osv. og dine egen-produserte innlegg. Så jeg tenker at du skal prøve om du har lyst, du legger sikkert ned massemasse arbeid i bloggen og dette høres ut som en spennende vei videre!! Lykke til, U go girl!!
  Kram fra Siri

  SvaraRadera
 14. Hej där tjejen! Jag tycker att din blogg är det bästa som hänt mitt liv!! Så där lagom härlig blandning av livet av en kvinna i sina bästa år med jobb och barn. Hög igenkänningsfaktor för min del.
  För mig så är din blogg som en inspirationspeppande andningshål. Börjar dagen med ett besök här och det slutar med antingen PW under dagen el besök på gymmet. Du får det att låta självklart med att röra på sig.
  Jag HATAR reklam på bloggar! Särskilt såna som du beskriver- det tar evigheter innan man kan läsa och då blir jag tveksam till ALL innehåll.
  Men du är en kvinna med vett och klok nog att ta till det bästa av reklamens värld. Det litar jag på.
  kram o ha en fin dag med dig! Själv skall jag givetvis PW:a på lunchen. För det finns ju ingen anledning att bara sitta och häcka bort härlig, frisk novemberluft elller hur??;)

  kram Ann

  SvaraRadera
 15. Nu har jag läst igenom allt ni skrivet, så himla klokt och bra. Tack för snabb input!

  SvaraRadera