torsdag 17 november 2011

Nya strumporna: Gococo


Jag fick frågan av Stefan som driver bloggen Biggest Loser om mina tre bästa julklappstips till personer som är intresserade av träning. Jag listade Smartshake (som jag skrivit om tidigare), microfiberhandduk (jag fick en i min goodiebag från den där fitnessmässan och den är grym) och kompressionsstrumpor från Gococo. Strumporna var det enda jag inte ägde men ni har ju tipsat om dem flera gånger så jag har varit sugen.

Smarta och snälla Annie på Gococo hörde förstås av sig och ville skänka mig några strumpor. Hon hade läst att jag inte ville ha en galen reklamblogg men undrade försynt om de fick komma med en tidig julklapp eftersom detta ändå uppenbarligen var något jag önskat mig. Och det kunde jag inte riktigt förneka, så jag sa ja. Och tillade, att om jag gillade dem, så ville jag gärna ordna någon tävling där ni kunde vinna strumpor. Och det var hon med på!

I mitt paket fanns både kompressionsstrumporna, ett par tunna och korta löparstrumpor och ett par längre och tjockare. Just nu är det smurfstrumporna som jag testkör. Återkommer om det! Använder ni Gococos produkter och vad tycker ni i sådant fall om dem?

4 kommentarer:

  1. ååååh, vill ha vill ha vill ha! allt det du tipsat om...

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du tittade in hos mej!! Jag har inspirerats av din blogg och följt din resa ett bra tag! :) härligt! Hur gammal är din knodd?? Jag ser fram emot att ha två och få börja exprimentera med min kropp bland svettiga hantlar och anfådda kliv till tabata-modellen! :) den där tävlingen verkar också intressant! :) jag är på! :) kramar

    SvaraRadera
  3. Jag började använda deras kompressionstrumpor under min graviditet,när jag skulle flyga utomlands och när jag tränade. Använder dem nu också, de är grymt sköna,benen återhämtar sig snabbare och de värmer skönt nu när det börjat bli lite kyligare :)

    SvaraRadera
  4. Vad exakt är det som gör de där strumporna "bättre" än ett par vanliga strumpor? Har läst om de här och där men aldrig riktigt greppat det :P

    SvaraRadera