Frukost: Äggröra, banan, kaffe
Lunch: Tonfiskgrytan
Mellanmål: Keso med nötter och bär i locket (1/2), ett äpple
Midddag: Kyckling stekt i ingefära, chili och soja med grönsaker till (se nedan) samt en sås på kesella och fetaost (10%)
+ en kopp chaite med minimjölk nu på kvällskvisten
Har ni provat att laga kyckling i långpanna i ungen någon gång? Tina en hel påse, hacka upp i munsbitar, krydda/marinera och joxa ihop, in i ugnen. Hepp, middag för många kvällar redo, bara att dela upp i portionspåsar.
Dessvärre glömde jag min kyckling i ugnen och husets man fann dem efter kanske en timme. Dock inte brända, bara något torra. "Du får ha sås till" sa han. Mmm, kan jag få bearnaise kanske? Eller brun gräddsås, huh?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar