måndag 30 januari 2012

Recap

Tack alla söta som mailar och skriver kommentarer nu när jag är sjuk (och Mr har också blivit dålig nu : /) Det verkar att det är lite som läkaren trodde - en magsjuka först och sen när kroppen ska läka finns inte energin pga stress och besvären bara fortsätter fastän viruset är borta. Malin och Helena ni hade ju upplevt liknande!

Men in no time ska jag ut och svinga kettlebells, jag lovar. Jag tror jobbet kommer att lugna sig lite denna vecka och jag ska försöka påbörja en de-stressprocess.

Jag har iaf lyckats äta varm mat en gång, lite lasagne ; ) Men vilken tur hörni att detta inte inträffar mitt i någon fokusperiod, det passar ju perfekt nu med lite rehab! Jag får mina raska promenader dagligen gratis genom vardagsrutinerna och den friska luften känns skönt. Kanske man skulle mjukstarta träningen med lite yoga? 30 days of yoga-utmaningarna sveper ju som en löpeld genom både svenska och amerikanska hälsobloggar och det är inte utan att man blir inspirerad. Eller kommer magen ogillar alla böjningar kanske...

5 kommentarer:

 1. Skönt att höra att du är vid gott mod trots sjuka! :-) Jag fick dras med mitt till och från i typ två månader eller nåt. Det var väl den tid det tog för kroppen att bli sams med mig igen efter all stress ;-/ Man lär sig nånting nytt varje dag, och nu är jag ännu mer lyhörd för varningssignaler! Men jag håller med, snart står du svingar kettlebells på uteplatsen, och delar med dig av alldeles egna fitspobilder till oss! :-) Krya på er!

  SvaraRadera
 2. Åh, stackare! Men som du skriver, du kommer ut och svinga kettlebells in no time :)

  SvaraRadera
 3. Efter att man varit krasslig i magen kan man bli tillfälligt laktosintolerant tydligen. Nu vet jag inte om du ätit mycket mjölkprodukter men själv brukar jag lätt ta till det eftersom man tror det är snällt mot magen och istället riskerar man att åka på något igen.

  Krya på dig!

  SvaraRadera