måndag 30 januari 2012

Beauty buzzzz

Vad ska jag göra med denna sportdoftande duschkräm för 9.90 av märket Eldorado tror ni? Tvätta håret förstås.

Efter alla helger och boende borta så har jag fått grejs i håret som inte är godkänt enligt no poo/balsammetoden som jag ju är en anhängare av. Vad göra - jo tvätta igen med ett så kallat 'sista schampo' (ett godkänt schampo som rensar bort allt smuts men inte lämnar kvar ämnen typ silikon). Och det är just vad denna flaska innehåller, må den inte se ut mycket för världen.

Och sen i med balsam, i mitt fall detta från Garnier, också godkänt förstås! En bra lista sorterad efter butik finns här. Om ni vill lära er mer om denna fantastiska metod som ger toksnyggt hår, bli medlem på lockig.se (nä, man måste inte ha lockigt hår) där finns allt ni vill veta och en massa snälla människor som svarar på frågor.

...och efter duschen kör jag en aspirinmask - sjukdom och att vara inomhus mycket gör att min hy kloggar igen, behöver starta på nytt med fräsch hud. Tre tabletter aspirin, några droppar vatten, 0,5-1 tsk honung och så gegga tills det blir en kräm. Applicera i hela ansiktet, vänta 20 minuter, massera bort som en skrubb då du tvättar dig. Hello smoothie!

4 kommentarer:

  1. Jag har precis börjat med balsammetoden! Vilka stylingprodukter använder du?

    SvaraRadera
  2. Oftast inget. Om jag ska föna, Loréal Studio Line Hot Curl Spray.

    SvaraRadera
  3. Älska BM! Har nästan hår på nivå 4 så vintern är inte att leka med. Min Mr blev inspirerad av bm och körde lite själv utan sista-shampo och med mitt vårdande till tvätten, han tyckte inte det var så bra...

    Hoppas du är åter i träningstagen snart, jag är snart frisk från influensan och känner suget!

    SvaraRadera
  4. kan rekommendera www.nopoo.se :)

    SvaraRadera