tisdag 24 januari 2012

Dagens fail och dagen framgång

Note to self: Ta inte på allra skönaste urtvättade beigebleka mormorstrosorna vid besök hos sjukgymnasten då
man även ibland måste ta av byxorna (och låta trosorna rullas ned ifrån armhålorna så att ryggen syns...)

Fick i alla fall beröm för min hållning! Jag var på checkup idag och äntligen är mina ryggproblem borta. Har inte berättat så mycket i bloggen om turerna kring ryggen, tänker att det inte gör någon gladare.

Men jag har haft det riktigt jobbigt faktiskt och haft väldigt ont till och från under hela hösten. Ibland så att jag inte kunnat träna, ibland så att jag behövt hjälp ur sängen och gråtit av smärta. Men det tänker jag att ni får veta nu istället, då jag äntligen mår bättre : )

5 kommentarer:

 1. Skönt att höra! Har du haft några speciella övningar att göra, eller bara tränat upp ryggen enligt egen planering så att säga? Jag ska iväg och kolla min imorn, håll tummarna ;-)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag fy sjutton.. vet precis hur du känner!! Går hemma nu och har ont samtidigt som jag har träningsabstinens. Har det hjälp att gå hos sjukgymnast?

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att du mår bättre, hoppas ryggen håller sig frisk nu. Inga mer tårar av smärta! Kram!

  SvaraRadera
 4. Bodycomf: Jepp haft ett gummiband hemma men inte varit så flitig...mest har det handlat om att korrigera saker som att inte stå och sitta fel, inte bära kassar på axeln, inte ha för lösa BH-band... medvetenhet.

  Kaffe: Ja - men det har tagit flera månader. Tur att det är billigt. Man får verkligen ha tålamod.

  Beata: Tack, kram! Hoppas din axel också fixar sig.

  SvaraRadera
 5. Så tråkigt att höra att du haft så ont, men skönt naturligtvis att det har blivit bättre! Tror du att styrketräningen har varit till hjälp? Jag tycker att jag får mindre ont både i axlar och knän när jag styrketränar lite mer än vanligt nämligen.

  SvaraRadera