fredag 27 januari 2012

Dagens sjukling

Funderar på tacopaj ikväll, prova nytt lowcarb-skal. Och någon fräsch sallad. Nu har vi fått igång tv:n också efter två veckor ; ) Skulle såååååå gärna vilja träna men näe... det går bara inte. Den som väntar på något gott...!

Sjuk

6 kommentarer:

 1. Älskar collage-bildspels-vad-det-nu-heter-grejerna. Försöker fatta typ vanliga collage. Jag är lost in bloggspace :-)

  SvaraRadera
 2. GIF! elsa billgren har gjort en suverän tutorial!

  /K

  SvaraRadera
 3. Hej Elbe!

  Jag blir så otroligt peppad av att läsa din blogg - nu vill jag också bli mitt bästa tänkbara jag! Men hur går jag tillväga? Jag läser och läser men behöver veta mer konkret... Jag startar ifrån noll, har aldrig sprungit eller hängt på gymmet men försöker ta dagliga morronpromenader. Fettpåsen mitt över magen verkar dock inte ha några tankar på att minska..äter LCHF sen några år tillbaka vilket resulterat i -30kg. Kommer det nåt inlägg mer riktat åt mitt rookiehåll? :) Tack för att du skriver så himla inspirerande!

  /therese

  SvaraRadera
 4. Duktigt av dig att vila när du är sjuk, själv fick jag lära mig den hårda vägen, genom en hjärtmuskelinflammation. Har först nu efter ett år börjat komma igång igen med träningen. Bättre att ta det säkra före det osäkra!

  Din blogg är jättepeppande! :)

  SvaraRadera
 5. Testa denna tacos varianten, bara så gott! / Lisa

  http://lisasgodbitar.wordpress.com/2012/01/28/tacos-korgar-2/

  SvaraRadera
 6. K och B: Jag använder denna bara, superenkelt! http://gifninja.com/

  Therese: Ska försöka svara på din fråga snart! Kram

  Lovely C: Usch då, hade en vän som fick det också. Ja man får vara försiktig!

  Lisa: Ja men vad lustigt att du säger det, Framtidsjeansen som äter LCHF brukar göra parmesanskal vet jag så jag har tänkt på att göra egna på 10%-ig ost men det har aldrig blivit av. Men korgar verkar ju smart också!

  SvaraRadera