torsdag 12 januari 2012

Kvällsfika

Päron"fil" på lättkesella, minimjölk och Fun Light Apear. Havreringar, sötmandel, jordgubbar, torkade tranbär, solrosfrön. Till det Nystart bröd med osötat jordnötssmör och osötad hallonsylt. Och så grönt chaite med mjölk och lite agave. Allt detta tänker jag trycka i mig till första avsnittet av Biggest Loser - måste titta ikapp : )

8 kommentarer:

  1. Åh, vilket gott kvällsfika :)

    SvaraRadera
  2. Om du någon gång har en frågestund kanske du eller dina läsare kan svara på denna fråga:
    Vad gör man när man kommer in i en nyttig period och det liksom går för långt, lite över styr? Den annars så fina och hälsosamma livsstilen bryts av tankar som säger - Jag behöver inte ha russin på min proteinrika gröt, onödiga kalorier - En banan i smoothien? Nä, jag nöjer med med smala hallon ist - 1 msk chilisås till kycklingen hoppar jag nog över idag, den innehåller ju för guds skull socker! osv. osv. osv.

    SvaraRadera
  3. Varför gör du din egen "fil" istället för att äta vanlig? :)

    SvaraRadera
  4. Gött! :-) Måste också testa att blanda kvarg med fil eller mjölk. Bra alternativ till vanlig fil. En fråga - kan du tipsa om något proteinpulver du gillar? Jag är lost i proteindjungeln.. utan tvekan. Har provat ett par stycken men tycker ju att de smakar.. skit. Så om du vet något som smakar bra/okej så vore jag glad!

    SvaraRadera
  5. Elin: Min fil har långt mycket mer protein och färre kolhydrater. Allt handlar om rätt balans -

    SvaraRadera
  6. Elbe..
    Jag som brukar ha 2 dl mellanfil och hemmagjord musli. Hur mycket kvarg ska jag då ha om jag ska blanda filen med kvargen? För att det ska bli rätt konsistens.. Och gott förstås!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skippa filen helt och blanda bara mjölk och kvarg istället. Då får du en mycket bättre energibalans!

      Radera