måndag 1 augusti 2011

Dagens träning: Jag och mitt gym

Idag tränade jag bröstmusklerna i gymmet. Inget specialspecial funktionell kettlebell hej hå bara tuuungt i maskiner och med hantlar, några varv på ellipsmaskinen som uppvärmning. Jag var seg men det blev ändå bra till slut.

Det är en lyx nu då jag är ledig att kunna träna lite eller snarare lagom varje dag, vi får se hur jag löser det då semestern är slut. Vissa gillar köra ett par monsterpass och sen vara klar med veckans träning men jag njuter av min varje dag-rutin. Att byta om till sköna och snygga träningskläder. Fylla flaskan med iskallt vatten, sätta upp håret och dra bak luggen, snöra skorna. Gå in i gymmet med raska steg och höra musiken pumpa ur högtalarna. Se förmiddagsljuset sila in genom fönstren, känna den rena, nystädade doften. Greppa de svala handtagen på ellipsmaskinen och svinga mig upp.

Ja, ryggen gör fortfarande ont. Men jag gör övningar som moteld. Till höger min fokusposition - så står jag ofta mellan övningarna då jag tänker igenom vad jag ska göra härnäst. Alltid: en plan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar