torsdag 12 juli 2012

Oväntat motionerande

Sånna här lekland alltså, jösses. Värmen, ljudvolymen och framför allt de här enorma lekborgarna som man ska ta sig fram i. Inget man släpper en liten toddler i själv förstår ni. Vi jobbar i pass. Åla på magen i rör, klättra upp för stegar, klänga sig över rephinder, parera hängande madrasser som dunsar emot en.... och allt detta med en takhöjd på precis den där obekväma 'strax under att man kan stå raklång'-nivån. Militärträningen kan slänga sig i väggen - jag är helsvettig nu!

4 kommentarer:

 1. Hihi, japp, lekland är toppen! ;D

  Själva undviker vi dem, då våra tre vill springa åt varsitt håll, hehe. Men vi har ett besök framför oss om några veckor ändå, vår 4åring vill ha sitt kalas på stora leklandet hemma i stan. Hon klarar ju att springa runt själv, såklart, men ibland vill hon ändå att man ska vara där, uppe bland tunnlar och klätterställen.
  Ibland vill jag med vara liten och få lov att klättra runt och hoppa på studsmattorna (utan ansvar och stenkoll på barna).. *önskar*

  SvaraRadera
 2. Min vän har studsmatta, och när hennes barn drar upp mig på den behöver jag inte träna mer på den dagen(även om jag säkerligen gör det ändå...)barn är de bästa träningskompisarna, för de har så kul och sådan energi

  SvaraRadera
 3. Hej!!
  Har ett recept att tipsa om!

  En ostkaka som är både proteinberikad och LCHF-inspirerad, eller LCHQ snarare (desto bättre!). Har gjort om receptet från Fitness Magazine, min variant blev desto nyttigare.
  http://linnharordet.wordpress.com/2012/07/12/recept-proteinrik-enkel-lchf-inspirerad-ostkaka/

  Ha en trevlig semester!

  SvaraRadera
 4. Jag bloggade om Andys lekland här om dagen, efter vi hade varit där, jag förstår inte föräldrar som inte håller koll på sina barn!! Vissa så små som 2 år! Skulle aldrig våga! Men jag kanske är lite hönsig?

  SvaraRadera