onsdag 18 juli 2012

Back to basics

Tomaterna alltså, som de doftar! Nu är vi hemma igen och projektlusten är på topp. Idag drar vi till IKEA för att fixa balkongen och reka lite andra grejer men annars är det förstås mitt ever on-going project kropp och själ som gäller :-)

Nya maträtter att testa, sommarträningen som måste komma igång (TRX, kettlebells och löpning blir min melodi). Och kanske lite rainy day yoga?

4 kommentarer:

 1. Åh, balkongfix! Det ska vi pyssla med också när vi kommer hem nästa vecka :)

  Fast vi tog med oss alla våra kryddor och tomatkrukan när vi åkte iväg, så dem har vi pysslat om i alla fall, här på bortaplan.

  Själv fokuserar även jag på kropp&själ just nu. Förutom att äta rätt så har jag har som mål att springa en mil i veckan. (Inte så mycket i andras ögon kanske, men i mina är det stort!) och det där med själen försöker jag tänka på mycket. Till exempel vara med barnen (alltså på riktigt, sitta ner och lyssna och prata och engagera mig), kramas&mysa med familjen och även ha en liten stund för mig själv varje dag då jag inte "passar på" att städa eller plugga (eller läsa bloggar *flinar*).
  Och yoga.. ja! Det vill jag! Men jag kommer liksom aldrig igång?

  SvaraRadera
 2. Åh, vad härligt att du skrev att "sommarträningen måste komma igång"! Jag som precis satt och tänkte att sommaren nästan var över, men du har ju rätt, den har ju bara börjat. Än finns det mycket tid kvar! :-)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Min första vecka var en underbar vandring längst högakustenleden som tyvärr satte sina spår på min vad. Så jag vilar kroppen och fokuserar på knoppen!

  Sommaren har mycket kvar att erbjuda med hus och egen tomt är det ogräs, grönsaksland och stenläggning på schemat!

  SvaraRadera