lördag 7 juli 2012

Nedslag

Bejbs! Och gents. Jag ligger i sängen och har just vinkat av Mr som ska resa bort över natten. Jag och kotten (som sover) ska mysa själva, tror det blir riktigt bra.

Ingen träning idag tack och lov för här i Stockholm är det fuktigt som i tropikerna, skulle smälta bort! Nej det blir en cykeltur till lekparken och sen affären, ikväll mys med ngn ny Astrid Lindgren-film (ny som i ngn kotten ej sett...) samt hemgjord isglass åt oss (jag brukar frysa smoothierester i sådana där man gör egen pinnglass i).

Just ja, kanske pysslar ihop min suspensionsutrustning också men saknar fortfarande handtag, måste hitta ngt jag tycker funkar!

Mer från vardagen som vanligt på instagram (@elbejb) så roligt, har hittat flera av er som kommenterar men inte bloggar, älskar att få en glimt av era liv!

11 kommentarer:

 1. Älskar att du har börjat instagramma!

  Kram från Helle

  SvaraRadera
 2. Bra drag att inte träna idag, det var fruktansvärt!

  SvaraRadera
 3. jag tog en 28kmsväng med cykeln, det fanns inte en torr fläck på mig eller mina kläder när jag kom hem. Men skönt att få svettas ordentligt och låta kroppen andas. Kroppen känns så tung annars när det är såhär kvalmigt

  SvaraRadera
 4. smart med smoothieglass, ska testas.

  Älskar också att du börjat instagramma :)

  SvaraRadera
 5. Har precis tränat ett enormt svettigt body pump-pass där jag tom svettades på underbenen..brukar jag bara göra på typ spinning eller liknande. Helt galet va de iaf och fullt i salen, trodde jag skulle va själv där : )

  SvaraRadera
 6. Instagram var roligt ju, vem hade anat... Ha en härlig lördagkväll med kottelill! Här vankas snart nyfångad makrill, färskpotatis och stuvad spenat - vem behöver lördagsgodis?! :-)

  SvaraRadera
 7. Älskar att du kallar dit barn för kotten - jag har kallat min systerson för det i många år :)

  SvaraRadera
 8. Följer dig här sen en tid tillbaka, skit kul me instagram, följer dig där med:):) mvh pg79 :):)

  SvaraRadera
 9. Ja, det är skoj med Instagram! Jag är allt lite avis på din halsbandssamling.

  SvaraRadera
 10. Har du testat en bit av en trädgårdslang som handtag? Mjukt o bra, funkar klockrent!

  SvaraRadera
 11. På AliceAugusta.shapemeup.se har hon precis gjort egna genom en video. Allt finns länkat

  SvaraRadera