onsdag 4 juli 2012

Instragram, sovmorgon, blåbärsgröt och sol

God morgon junkies and rookies! Och vilken härligt morgon det är - jag jobbar hemifrån idag. Det vet ju ni redan som följer mig på instagram (@elbejb), flera hundra följare nu och jag gissar att de flera är härifrån, jättekul! Mr väckte mig för att säga hejdå - han hade smygit upp med kotten och skickat hen (åker med grannen idag) till förskolan innan jag ens hunnit öppna ögonen. Så fint! Nu längtar jag förstås efter lillkorven efter att ännu inte fått en daglig dos ;-)

Jag sitter och sörplar på lite ingefärste (te. med en stor chunk ingefära i. så.) och ska ta tag i en surdeg nu på förmiddagen så det blir av. Sen förhoppningsvis lite träning innan jag sätter i mig en jättelik frunch (jag tänker mig blåbärsgröt, och ägg) och om jag jobbat duktigt kanske jag förtjänar att ligga lite och läsa i solen sen (SPF på of course!)

Vad gör ni i dag? Har ni semester än?

8 kommentarer:

 1. God morgon! Jobbar också hemifrån idag, onsdagar är StepUp 2 Fitness jobbdagar :) Är så taggad och full av inspiration efter gårdagens nätverksträff, har nu en massa planer för hösten!!! Hoppas att du fr en finfin dag!

  SvaraRadera
 2. Jag är en av de där som aldrig har sommarsemester, får ju ljus och härliga sommarkvällar ändå! Semester först till hösten när du börjar bli mörkt och behövs bättre :-)

  SvaraRadera
 3. Ingen semster ännu, blir i slutet abv månaden. Startade dagen med en PW i solen, underbar jordgubb/mangosmoothi och dinkelbröd med keso och salami. Gott som bara den, på lunchen idag åker jag hem och lapar sol hos sambon som ska grilla lunch till oss och efterjobbet idag ska jag köra ett ordentligt hela kroppen pass i gymmet. Får bli lite mer hela kroppen pass nu i sommar då jag inte hinner/prioriterar gymmet lika hårt. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Härligt med sovmorgon! Kan nog inte ta det längre, sover så lätt sedan barnen kom... Om jag sover i mitt gamla flickrum och är helt ensam, DÅ kan jag sova i tusen år dock.

  Min dag började med yoga och guuud vad härligt!!! Har inte gjort någon större ansträngning på det området sedan påsk typ och vilken känsla! Och så var det solvarmt redan på vägen dit. Perfect! Men nu undrar kroppen var maten har tagit vägen... IF gäller ju som alltid. Kör på lite kaffe och kanske låter det bli 14 timmar ist idag..

  SvaraRadera
 5. Nä, idag är ingen bra dag i min värld. Ingen morgonträning what so ever, då jag fick kliva upp och skjutsa pojkvän med bruten fot och tax med förlamningskänningar till djursjukhuset. Själv kan jag inte vara med då jag är ensam på jobbet när alla andra har semester.

  Sitter mest här med en tung oro i magen. :(

  SvaraRadera
 6. Ser framemot ett riktigt jobb med betald semester en dag, så länge man pluggar blir det jobb när universitetet har uppehåll, vila pffff vad är det?
  :/ (längtar)

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. Tack anon! Tog bort din kommentar du förstår säkert varför :-) men tack för beröm ;-)

  SvaraRadera