söndag 1 juli 2012

Borta på bus

Spenderar min vilodag på tu man hand med Mr! Barnvakt 11-18, sweeet. Oj oj vilken träningsvärk jag har i rumpa och lår sen igår - bästa känslan på en vilodag <3

Vi har flytt ut i skärgården med en bok- och tidningshög men innan dess åt vi lunch på nya stället Nybrogatan 38 som ligger på... ja just. De har en radda smaskiga äggrätter och jag gillar som ni vet klassiker så det blev en Benedict för mig. Flera av rätterna är perfekta för er LCHF:are om ni skippar brödet. Längst bak i meningen på de två översta rätterna står det hollandaisesås. Den var ljuvlig liksom spenaten, äggen var gudomliga också, pocherade med rinnig gula.

PS. Jag åt brödet.

3 kommentarer:

  1. Tack för tipset, surfade in på deras hemsida och det verkar vara riktigt trevligt. Skriver upp det på min att testa-lista! :)

    SvaraRadera
  2. Mysigt! Jag är utan barn en hel vecka ( de är hos farmor) och vill ha tips på inspirerande bloggar, titta gärna och och tipsa...du som har koll på sånt ;)

    SvaraRadera
  3. Ägg är en underbar råvara. Det är inte helt otroligt att jag svänger förbi där under mitt nästa stockholmsbesök, tack för tipset!

    SvaraRadera