måndag 30 juli 2012

Feel good-bloggar + Elbe gillar:

Jag har rensat i min bloggroll. Ut med sk*t, in med solsken. Jag behöver inte läsa ett enda ord som får mig att: bli stressad, avundsjuk, irriterad, ångestfylld eller negativt påverkad på något sätt. Delete, delete, delete. Vissa bloggar gillar jag att läsa men de fyller mig ändå med dåliga tankar tidvis - de kan jag titta in hos ibland, de dagar jag känner för det - men jag vill inte ha dem i ansiktet varje morgon, sorry girls! Jag har nerverna ledade utanpå huden och så har det varit hela livet. Det är bara att gilla läget och istället servera sig själv det som får en att må bra, varje dag, right?

In med nytt också, det är dags. Det har varit ett gäng bloggar nu som jag sprungit på regelbundet och gillat och planerat lägga till på min läslista men det har inte blivit av. Nu har jag dock tagit mig i kragen och börjat prenumerera på:

Energetica: Många fina kommentarer har fått mig att klicka mig in här och hitta idel smaklöksfrestande recept. Nu måste jag bara ta mig för att laga dem också! Att Lindas hälsosamma leverne gett henne en kropp som ser ut att vara datorgenererad, gör mig inte mindre inspirerad ;-)

Cecilia Folkesson: kolhydratssnåla recept+crossfit+mammaliv är gärna något jag läser om, att Cecilia kör periodisk fasta är också kul att läsa om. En riktig snygging är hon också.

Ealina kör paleo, bjussar på vardagsglimtar och verkar va så himla trevlig. Bara en sån sak!

Sara Tilling har jag blivit nyfiken på via Instagram, hon verkar vara en bra kombo av damerna ovan så jag ska börja läsa.

Kevlarsjäl skriver om relationen till mat på ett sätt som jag känner igen. Och det är skönt med en blogg med lite svärta ibland och inte bara happy go lucky! ;-)

Hoppas att ingen av er damer tar illa upp att jag länkar, det blev ju lite fel senast då jag länkade till Johanna och hon gillade inte att det kom in nya läsare och det får man absolut respektera. Men jag vill ju gärna boosta! Vill du som läser ha bort din blogg från denna lista, säg till.

17 kommentarer:

 1. Men underbara du, vad glad jag blev när jag läste detta inlägg:) Du förgyllde verkligen min kväll;)

  SvaraRadera
 2. Åh!
  Elbe, ett plus för dig i så fall! För det finns många bloggar som jag ramlar över och börjar läsa, men...tappar alltid intresset.
  Kanske för att så många är "proteinpulver, proteinpulver, och proteinpulver.."


  Nog för att du är så äkta, och att många kan identifiera sig med dig. PLus att du hittat den perfekta balansen mellan träning, vardag och ditt underbara du!

  SvaraRadera
 3. Tack för tipsen! Jag som nyligen hittat hit. =) Gillar din blogg så nu ska jag kolla in de av dina rekommenadtioner som jag inte varit inne på förut!

  SvaraRadera
 4. Vilka bra tips, jag vill läsa bloggar som är positiva och det verkar dessa vara!

  SvaraRadera
 5. Rensar min feed rätt ofta, beroende på humör och vad man vill ha för input. Undviker det som är uppenbart självförhärligande av typen "mitt underbara liv". Har faktiskt droppat smaljeansen i några veckor en gång i vintras när jag hade influensa, blev för stor kontrast till mitt eget liv.
  Men varför bloggar man om man inte vill ha läsare undrar jag?

  SvaraRadera
 6. Hihi, va kul! Jag länkar till Sara, I min lilla lilla värld, idag. Hon är underbar! Ska kolla in de andra genast!

  SvaraRadera
 7. Så är det, man ska läsa bloggar man mår bra av, inga andra! :)

  SvaraRadera
 8. Energetica är verkligen en riktig må-bra-blogg! Smaljeansen också såklart! Ha en härlig sista semesterdag!

  SvaraRadera
 9. Ska spana in och se vilka som platsar på min läslista :-) (kevlarsjäl finns redan där). Alltid kul med nytt, har precis själv rensat bort en del...

  SvaraRadera
 10. Kul! Ingen av dessa finns i min läslista så jag ska genast spana in dem :)

  SvaraRadera
 11. Superbra!! Behöver lite ny inspiration!! :) tackar! Kram

  SvaraRadera
 12. Ahaa, så det är det hääär som är anledningen till nya besökare, hihi.

  Även jag "rensar i listan" då och då. Precis som jag byter kaffekopp ibland *ler*

  Tack, Elbe för dina fina ord! "verkar va så himla trevlig" Sötis! *ler*

  Kram, ealina

  SvaraRadera
 13. Väldigt nyttigt att rensa lite ibland! Det är jag faktiskt imponerad av med din blogg Elbe, du inspirerar utan att ge dåligt samvete, utan att ge avundsjuka. Det är avundsvärt :)

  SvaraRadera
 14. Va sött av dig. Aldrig tar man illa upp av länkningar. Speciellt inte när de kommer från någon vars blogg man själv ÄLSKAR =)

  SvaraRadera
 15. mriaberggren.blogg.se31 juli 2012 22:06

  Oh tack för tipsen. Hittade en ny favorit i Cecilia Folkesson. Häftig tjej!

  SvaraRadera