måndag 9 juli 2012

Inflation

Vilken bloggtrend, att bygga sin egen TRX alltså. Jag är sent ute - men jag gör det med stil. Min ska få både handtag och repöglor i lila från ett hopprep ;-)

5 kommentarer:

 1. Du får visa resultatet när det är färdigt! :D

  SvaraRadera
 2. Jag ska med "snickra" ihop egen TRX på semestern. :-) Hade vart skoj att se reultatet! :-)

  SvaraRadera
 3. Eftersom jag varit utan internet och (ve och fasa!) 3G de senaste veckorna så har jag helt missat denna trx-byggetrend... Får nog ta och uppdatera mig!

  SvaraRadera
 4. Hej Elbe!

  Först av allt vill jag säga att jag ÄLSKAR din blogg! Den är olik många andra träningsbloggar och unik i sitt slag, STORGILLAR! Har aldrig kommenterat tidigare heller men det är onekligen på tiden..

  Jag har troligen en annorlunda fråga. Jag skulle önska att du skrev ett inlägg om hur det är att bo i det området ni bor, främst ur tränings(och aktivets-)- och barnsynvinkel! Jag och min kille bor inne i stan men båda arbetar nära ert nybyggda område i Bromma och med tanke på att vi båda precis fyllt 30 känns inte barn så långt borta. Så snälla kan du inte skriva lite om hur det är att bo i ert område med barn och möjligheter till både utomhusträning och gym. Vi har som du förstått börjat inse att det nog inte vore så dumt att bosätta oss nära jobb och när lägenheterna dessutom är nästan 1,5 miljon billigare än motsvarande inne i stan (har tittat på 3:or)så känns det ännu mer aktuellt.

  Tack för en supergrym blogg!

  // Åsa

  SvaraRadera
 5. detta har jag missat! hur gör man?!

  SvaraRadera