tisdag 3 juli 2012

Edit that

Okej, stryk nedan, nu vill kollegorna cirkelträna vid 11 istället. De vet inte om att jag sprang imorse ;-) Denna tjej springer genast till köket och fixar en stor tallrik gröt - här behövs energi om jag ska dubbelträna innan lunch!

Flera pass per dag förresten - vad tycker ni? Provat, vill prova? Bra eller kontraproduktivt?

8 kommentarer:

 1. Jag tycker din dag låter finfin! Jag skulle vilja prova flera pass per dag, tror det skulle kunna fungera bra. Däremot är jag lite som du med förkylningar, drar på mig dem otroligt lätt och det känns som jag måste få bukt med det innan jag kan testa flera träningspass per dag.

  SvaraRadera
 2. Jag trp-löpte till jobbet jag med idag, 5,5 km & ska samma runda hem sen med. 2 "pass" om dagen blir det en del. Jag brukar ta en joggingtur ofta på morgonen och sen blir det även något pass på kvällen med några ggr i veckan.
  Funkar bra !
  =)

  SvaraRadera
 3. Brukar köra två pass ibland, då oftast ett pass löpning och ett styrka. tycker det funkar jättebra!

  SvaraRadera
 4. Emellanåt, när kroppen säger JA och schemat tillåter kör jag gärna dubbelt. Inte varje dag, året om dock. Det vore nog kontraproduktivt.

  SvaraRadera
 5. Precis som beatatjata! När kroppen bär och det kommer som något spontant är det väl perfekt! Kanske inte att ha som mål varje dag, om man nu ine är elitutövare typ.

  SvaraRadera
 6. Jag dubbeltränar ett par dagar i veckan - då oftast ett lugnare pass (tex morgonjogg) och ett jobbigare. Föredrar att träna två ggr/dag ibland för att kunna ha hela vilodagar istället. Tycker att jag återhämtar mig bättre på så sätt. Så 7 pass i veckan med två vilodagar är standard för mig.

  SvaraRadera
 7. Jag har tränat upp till 5 hårda pass på en dag och det har fungerat toppen. Men har också varit väldigt noga med att vila och ladda på med energi. Om kroppen vill och tiden tillåter - kör!

  SvaraRadera
 8. Jag dubblar ofta! Brukar försöka dela upp konditionen och styrkan så ofta blir det gym på morgonen och t.ex. spinning på kvällen. Är ju student vilket innebär ett långt sommarlov med massor av träning ;) Sen att man jobbar på gymmet gör ju att man har rätt nära mellan jobb och träning :)

  SvaraRadera