lördag 14 juli 2012

Livstecken

Några ord från landet utan täckning!

Minns ni att jag funderade på om LCHF kunde vara något för pappa? Ja eller, att äta mindre spannmål främst och mer protein men LCHF är ett förpackat koncept som är lättare att ta till sig tycker jag för den äldre (och i detta fall envisare) generationen. Well - han hann före! En fem kilo lättare far mötte oss på stationen, vilken skillnad! Brun som en pepparkaka efter allt golfande också. Han kallar det "jag äter inte bröd och pasta och sånt" ;-)

Löparskorna och TRX:en är sorgligt oanvända. Jag som var sååå glad över att Mr skulle springa med mig här i Skåne. Men här gäller kurera infektion. Jag ska genomgå en utredning då jag kommer till Stockholm igen. Igår kväll fick jag hög feber och frossa och låg och skakade och badade i svett hela natten. Idag, nästan borta. This is getting weirder...

Maten har blivit hyfsat bra här nere. Till och med på språng - igår var vi i Skånes Djurpark och där fanns bland alla nachotallrikar och pasta med burksås en lins- och bulgursallad som kändes fräsch.

Fick mig också en trevlig självförtroendeboost - tittade i spegeln här nere, det var ett år sen sist och såg en stark och fin tjej, vilken skillnad. Nya speglar och lampor, nya perspektiv på verkligheten. Ibland behöver man bli påmind.

Pga dåligt internet får ni inga inspirationsbilder heller, känner att de lyst med sin frånvaro ett tag nu - ändring snart!

Återvänder till Stockholm på måndag. Livet tickar också vidare på Instagram förstås (@elbejb).

Kramar till er alla! //Elbe

5 kommentarer:

 1. Haha, det kanske är lättare att säga "ät inte bröd och pasta och sånt" till dom lite äldre..? ;)

  SvaraRadera
 2. Härligt att se sig själv i nytt ljus och undra vem den vältränade tjejen är. Så brukar jag känna i provrum :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas du känner dig bättre snart! Och roligt för din pappa, att LCHF passar honom! Jag har följt din blogg ganska länge men känner att nu är det dags att outa mig :) Du inspirerar massor!!!

  SvaraRadera
 4. Jomeneller hur, det där med självförtroendeboost, även jag såg mig själv i spegeln i sommarhuset och det var en heeelt ny jag!

  Kul med din pappa förresten! :D

  SvaraRadera