torsdag 15 maj 2014

Vad vill ni läsa om?

Tack för den fina responsen. Nu då jag skriver igen; vad vill ni läsa om?

9 kommentarer:

 1. Post preggo-träning! Träningsuplägg, tips på övningar, inspiration, att undvika, hur man hittar tid etc etc :)

  SvaraRadera
 2. Tips på saker man behöver första tiden och för första gångs mammor, träning under och efter graviditet och tips på god och nyttig mat! :)

  SvaraRadera
 3. Det som faller dig in. Du har skött bloggen lysande tidigare på ditt sätt. Följ ditt hjärta så kommer vi läsa :)
  /Ulrika

  SvaraRadera
 4. Allt är välkommet! :) Stort som smått, tips på bra hudvård, mat, böcker, träning, mat, tja vad som helst.

  SvaraRadera
 5. Vill också läsa post preggo-träning då jag väntar mitt första barn om 1,5 månad! Annars brukar precis allt som du skriver vara intressant på ett eller sätt så bara follow your instincts:) Och grattis till bebben förresten!

  SvaraRadera
 6. Hej! så kul att du bloggar igen! peppen ökar direkt :)

  Jag är desperat efter ett inlägg om allt du kan om foglossning. Jag har sökt igenom hela internet efter övningar men hittar bara typ "pressa ryggen mot golvet" och "dra in naveln". Mest rekommenderas vila. Jag är övertygad om att det finns saker man kan göra, och jag vet att du har nämnt att om du inte gör dina övningar så kommer foglossningen, så, vad för övningar??? Hade ett helvete med foglossning under min första graviditet från vecka 17, och nu är det dags igen. Vill inte bli fånge i en smärta och handikappad kropp igen, so please help.

  SvaraRadera
 7. Åh, det är så mycket! Precis som flera andra skrivit vill jag också gärna läsa om post-preggersträning, om vägen tillbaka till sin kropp pre-graviditet, om periodisk fasta, hudvård, matdagbok, bebis-funderingar. Ja, allt! Du är så välkommen tillbaka :)

  SvaraRadera
 8. Kul att du är igång och bloggar igen! Jag vill såklart läsa om hur du lägger upp din träning. Så som du skrev innan... men sedan så är jag ju nyfiken också och tycker det vore kul ifall du även skrev om lite mer vardagliga grejer som händer i livet så att vi får lära känna dig ännu mer :)

  SvaraRadera