torsdag 29 maj 2014

Fått för mig

Har tänkt på Pilates en del på senaste. Att jag skulle vilja köra lite sånt, hemma mellan varven. Vet inte riktigt vad jag fått det ifrån, det blåser väl inspirationsvindar i mina feeds antar jag, något här och där som sår frön hos mig. Känns ganska långt ifrån den träning jag brukar hålla på med. Fast kanske inte; någon beskrev det som styrketräningsyoga och det låter ju som jag.

Sugen, helt enkelt. Någon som har en bra video att länka till?

7 kommentarer:

 1. Ja, faktiskt! Alisas klasser från Pilatesology i CA. Finns på deras sajt + youtube. Har även speciella post preggoklasser och 10 dagar gratis trial. Jag tycker om deras 15 minutersvideos (finns beginner, intermediate och advanced mat work out dock ej förtidigt efter förlossning) och en som heter magic circle work på youtube. Kul om du också gillar det! Perfekt att köra en kvart innan frukost och förskolan. Vår sjukgymnast säger jippi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. börja med denna och jobba upp till advanced level (sånt härligt tempo på den men bra att kunna grunderna innan) https://www.youtube.com/watch?v=iE_-GIeHQf4&list=PL48E457427E65B379

   Radera
  2. Lovely lovely tack för tips!!!

   Radera
 2. Yogobe lanserar pilates snart. Jag gissar med Magnus Ringberg. Jag kommer sitta bänkad och dregla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem är han? *googlar med stora förhoppningar*

   Radera
 3. Kolla Blogilates på youtube :)

  SvaraRadera
 4. Men just ja, det känner jag ju igen...

  SvaraRadera