måndag 2 juni 2014

Upp - och ned.

Känner jag är inne i lite av en svacka just nu. Maj har passerat och jag känner verkligen att jag hittat tillbaka till gamla vanor; träning och kost. Fysiskt sett känner jag mig piggare och starkare i vardagen, kläderna passar bättre och jag känner mig allt mindre som en nyligen gravid. Men jag vill bara snabbspola. Är otålig. Frustrerad. Vill träna HÅRT - nu!

Såg på TV om CrossFit igår. Saknar verkligen känslan av att ta ut sig helt. Jag vet, om några månader är jag där igen. Men det som är svårt att få in i skallen är att jag måste göra jobbet först (dvs träna lugnt och långsamt ta mig framåt) för att kunna ta ut lönen senare, jag kan inte bara vänta.

1 kommentar:

  1. Känner så väl igen det där. Alla träningsbloggar jag följer där alla kör hårt hårt hårt. Och jag kör mammaträning och undrar om det ger något. I svaga stunder. Sen får jag feedback från maken att jag har tightat till mig och blir glad. Inser att det ger absolut något. Skynda långsamt. Ack så svårt. Kroppen känns ju okej. Ändå varnar alla (media, träningsbloggare, barnmorskor, etc) att man måste vara försiktig och lyssna på kroppen. Suck! Jag lyssnar ju! Är det jag som är feg och inte vågar köra?

    SvaraRadera