tisdag 10 juni 2014

Går åt fortast här hemma just nu...

 

...gör den här moussen som jag fick i blogbagen från Loppi. Sjukt smidig. Jag är ju lite av en brun utan sol-knarkare, smörjer ansiktet några gånger per vecka året om och kroppen typ varannan dag på sommaren. Detta inte för att bli tropicopop beachbunny honungsbrun som många kanske tror, nooo. Det handlar om att ta sig upp till en normal, frisk hudton ifrån min naturligt anemiska, blåskimmrande "du ser lite sjuk ut Elbe...?"-färg. Nej, jag skojar inte. Och snacka inte om porslinshy - jag ser inte ut så här, jag ser ut så här.

Jobbigt med mycket smörjande. Bra med mousse. Har halverat min apliceringstid. Måste kolla på ingredienslistan dock - har en massa ekoprodukter från Apoliva men tror inte denna är det...?

7 kommentarer:

 1. Oh, jag måste testa den! Jag är också en blekfis, men jag skulle gärna ha lite lite färg på benen nu i shorts- och kjoltider!

  SvaraRadera
 2. Slog precis till på en, fast de hade inte mousse. Hoppas att lotionen funkar lika bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, ja det hoppas jag verkligen - det var liksom moussen och att den var så lättsmord som var stora grejen för mig... men färgen blir ju bra också så klart, gradvis liksom. Du får återkomma med rapport!

   Radera
 3. Har du några tips på produkter eller appliceringssätt? Jag tycker att det lätt blir ojämnt på kroppen och då blir det så FULT! Eller så drar det åt sig ojämnt eller så. Själv kan jag tipsa om Bare Minerals bus till ansiktet. Bra tycker jag!

  Linda

  SvaraRadera
 4. Hur luktar den? Jag tycker många BUS luktar starkt, lite unket och slutar aldrig lukta vilket gör att jag brukar ledsna på att använda det....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså - den luktar bra ur flaskan - men alla BUS luktar mer eller mindre tycker jag pga reaktionen med den egna huden. Det är liksom inget man kan göra åt, det är ju inte ämnena i BUS:en som luktar utan snarare dem + du. Med det sagt, tycker den luktar minimalt eftersom den ger gradvis bränna = inte lika mycket verksamma ämnen. Tips är att dra på ett goddoftande bodybutter efteråt också om du är tveksam.

   Radera