måndag 23 juni 2014

Kör hårt eller gå hem.

Förra veckan kom första riktiga kostsvackan, under den här satsningen. Det har gått förvånansvärt bra hittills med tanke på att jag ändå är en person som alltid har haft ett lite trassligt förhållande till kosten (mest för länge sen, men det sitter ju i). Den nedrans kopparspiralen lamslog ju mig så det blev soffliggande och tröstätande mest hela tiden (fast idag är det faktiskt bättre tackar som frågar så kanske lugnar det sig nu - hoppas!)

Men då bestämmer vi helt enkelt att att förra veckan = en påfyllningsvecka. Tjong in med glykogen in i lagren så att jag är redo för lots of träning. Och även mentalt har jag blivit påfylld - supergott med vanijglass, M&M:s, chilibea och västerbottenpaj :-) Nu är det uppstyrning som gäller - optimalt med näring på tallriken.

Någon mer som påbörjat sina första trevande steg efter en graviditet tillbaka till den forna formen och hälsan? Länka gärna om ni har eller vet en blogg, slukar allt sånt just nu ;-)


8 kommentarer:

 1. Min dotter är 6 veckor så jag har börjat min resa tillbaka så smått. Jag har ingen blogg men läser om dina framsteg ned stort intresse. Heja heja! :) Stina

  SvaraRadera
 2. hejsan. jag har inte vart gravid men jag kämpar mot gamla ätstörningstroll och är påväg mot en lägre vikt. i min blogg får du läsa om min vardag som frisör och nagelspecialist. om rollerderby och om min kamp mot övervikten och hjärnspöken. försöker hitta en bra balans mellan nyttig och mindre nyttig mat. har läst din blogg nästan från allra första början =)

  SvaraRadera
 3. Jag är inte gravid - har inte varit gravid men har preciiis startat upp min hälsoblogg. Kanske hade varit kul att läsa? Har länge läst din blogg och jag älskar den.

  SvaraRadera
 4. Nyss och nyss, Sigge blir tio månader på tisdag och förra helgen sprang jag Malmömilen på en – för mig – snabb tid. Men det handlar om mycket annat än träning också.

  SvaraRadera
 5. Hej, Tycker att din blogg är sjukt inspirerande & bra & rolig! Min son är 14 månader,jag hade en fantastisk graviditet där jag mådde bra & kunde träna långt in i sista månaden. Tänkte att det kommer vara en enkel match att komma tillbaka & bli mitt bästa jag. Sen hände något,det har nästan bara gått åt fel håll :( Jag tränar fortfarande mycket men det med kosten blir liksom inte av,inte på riktigt. Väntar på att den där "just do it" högre makten ska ta över.. Och hoppas att det löser sig när mamma ledigheten tar slut ;)

  SvaraRadera
 6. Min bebis har visserligen blivit 10 månader, och jag har slutat blogga, men jag instagrammar - om min väg från vältränad till sjukt otränad och väldigt stor och tung under graviditeten tillbaks mot TOPPform! @saraelisabethmo :)

  SvaraRadera
 7. Har en dotter som är född 13 april och således runt 10 veckor gammal nu. Har börjat träna igen sedan några veckor tillbaka och förutom att det blev ett bakslag i en förkylning (har man en 2,5 åring utöver bäbisen har man också dagisbaciller...) så rullar träningen på rätt bra. Innan graviditeten sprang jag rätt mycket samt tränade thaiboxning så det är dit jag siktar på att ta mig tillbaka. Bloggar på frokenhard.wordpress.com om lite allt möjligt.

  SvaraRadera
 8. Jag läste din blogg under 2012 och inspirerades jättemycket av dig. Plötsligt kom det en graviditet (min tredje) och jag tog paus från träningsbloggsläsande, bloggskrivande och träning. När trean kom i april 2013 började jag blogga igen och har sen dess jobbat på att ta mig tillbaks till bra tränings- och matupplägg. Det tar tid.

  SvaraRadera