söndag 11 augusti 2013

Dagens preggo

Vecka 11. Egentligen tycker jag inte att magen växer så hemskt mycket snabbare denna gång. Det handlar mer om att jag är så mycket mer bekväm i min [gravida] kropp. Slappnar av och låter kaggen synas i tighta tishor.

8 kommentarer:

 1. Skönt att känna så! Och det syns ju att det är en bebismage, det gör det ju. Värsta smarta bästa praktiskt att nästa kiddo följer tiden med kotten, det blir ju perfekt med vinteroveraller och sommarshorts tänker jag, inget behov av massa nya kläder! :) (här kan man läsa att mammam kan köpa träningskläder för pengarna istället. Om man vill. Eller för all del, andra plagg!)

  SvaraRadera
 2. Asså, fan va häfitgt att få följa dig såhär. Hoppas du mår bra. Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att du är väldigt modig som börjar ett nytt jobb samtidigt som du är gravid. Vet ditt nya jobb om graviditeten ännu? Det vore kul att höra hur du tänker kring det här.

  SvaraRadera
 4. Härligt att höra =)

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken fin kula du har. Mysigt att kunna jämföra från förra graviditeten också. ;-)

  SvaraRadera
 6. Stort grattis Elbe! Jag har följt din blogg ett tag och under bloggpausen längtade jag efter att du skulle börja gravidträningsblogga. Så roligt att det händer nu då jag också är gravid (dock lite före dig i vecka 25)!
  Jag tränade i princip som vanligt (dvs crossfit och styrketräning) fram till v20, runt då separerade magmusklerna vilket orsakade lite panik och osäkerhet. Nu kör jag Crossfitmom-WODar nästan bara och ska nog fortsätta med det framöver... kombinerat med gravidyoda och simning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis till dig med! Har faktiskt suttit och kikat mycket på CrossFit mom på senaste, verkar ju himla smart.

   Radera