fredag 9 augusti 2013

Bye bye butt

Om några månader får jag nog säga ett [tillfälligt] farväl för den där putrumpan jag slitit så hårt för att uppnå. Den brukar nämligen plattas till rejält och försvinna in under den kraftiga svanken som krävs för att ett gravido ska hålla sig upprätt. Suck...

Förändrades er rumpa under preggotiden?

5 kommentarer:

 1. Ja! först trodde jag att den hade blivit mer len, mjuk och slät, kanske på grund av att huden i allmänhet blev helt underbar pga östrogenet. Men sen upptäckte jag att den mest blivit platt och framförallt svag.

  Nu blev jag sugen på rumpträning!

  SvaraRadera
 2. Hade ingen rumpa innan, tänkte aldrig ens på den bland min plattrumpade släkt. Först i efterhand jag insett hur attans svårt det är att få till någon slags rundör :-).

  Du har ju finfina förutsättningar och kommer nog hitta rumpan snabbt igen!

  (tränat ben och rumpa idag och försöker squatta enligt det du försökt lära mig :-). Svårt!)

  SvaraRadera
 3. Hmm.. Fick bristningar på lår och rumpa så den är lite skrovlig typ haha. Men kanske liiiiite mer hängig. Men inget som inte gr att träna upp! Nu (5 år senare) är jag gravid igen och ska ha barn den 28 augusti. Ska bli spännande att se hur kroppen förändras denna gång :)

  SvaraRadera
 4. Japp. Det lilla put till rumpa som jag haft är som bortblåst nu (gravid i v 30) trots träning. Men en dag hoppas jag på återförening! :)

  SvaraRadera