måndag 15 oktober 2012

Bangers and mash

Korv, mos och ketchup. På mitt vis :-) Köttrik ekokorv från hemstaden, tomater och mos gjort på blomkål (prova att ångkoka blomkålen mjuk i en kastrull med en halv lök och ett par vitlöksklyftor samt ett par deciliter buljong i botten. Mixa sen allt med stav med olja/fett/smör och grädde om du vill. Mums!)

4 kommentarer:

  1. Det lät himla gott faktiskt. Måste testa med lök, vitlök och buljong nästa gång!

    SvaraRadera
  2. helvete vad gott det där ser ut.

    SvaraRadera
  3. Mums! Eftersom ingen av mina barn gillar potatis slipper jag t om att koka specialgrytor till dom. Mer blomkål åt folket!:-)

    SvaraRadera
  4. Missade det lilla ordet "ång", så jag kokade ist blomkålen och löken i buljong med några vitlöksklyftor. Men det blev iaf väldigt gött! :) Och jag gillar inte ens blomkål egentligen haha.

    SvaraRadera