lördag 1 juni 2013

OK lets do dis.

Hörni. Bejbs. Bygons, vatten under bron och long time no see. Det finns ju en hel del att säga, som inte sagts, har jag kommit fram till. Jag står i duschen eller på bussen, och kommer på himla smarta och intressanta saker som jag vill bolla med nån. Eller med några tusen ; )

Jag vet inte alls hur detta kommer att bli och jag lovar ingenting. Eller jo, jag lovar mig själv en massa saker som till exempel att jag ska skriva helt på mina egna villkor. Sen hoppas jag att ni vill läsa förstås. Och komma med input.

Så, are you with me? Ni kanske undrar en hel del eftersom vi inte talas vid på länge, så knappra ned några frågor om ni har sådana. Så ska jag berätta vad som hänt. Och ni kan berätta vad som hänt er förstås! Det finns ett gäng flitiga kommentatorer som jag inte glömt.

Finns det kvar nån därute... hallå? : )


huva

//Elbe, tillbaka på obestämd tid

49 kommentarer:

  1. Så tänker man såhär va; näää..inte ännu! Men så var du där! Coolt, hoppas det blir precis som du vill att det ska bli.
    Själv har jag haft träningspaus i ett halvår-minst (!), för att endast rensa upp i det mentala bagaget och utrbrändhet.. har äntligen börjat njuta av 10 minutes pilates/stretching; endast de dagar då solen lyser in genom balkongdörren och ger mig styrka.
    Bara på egna villkor.
    Go for it!

    SvaraRadera
  2. Klart jag är kvar! Ser fram emot att få ta del av dina tankar och funderingar, och förhoppningsvis en del tränings- och mattips!

    SvaraRadera
  3. Jaaa! Vääälkommen tillbaka bästa, smarta, kloka, inspirerande favoritblogg!! Vilken glädjedag! Kram Kristina

    SvaraRadera
  4. Ja vad kul att du är tillbaka!

    SvaraRadera
  5. Oh yes! Bring it on!!! :-)

    SvaraRadera
  6. Jippi, som vi sier i Norge! Kul at du er tilbake! :)

    SvaraRadera
  7. Underbart att du är tillbaka.
    Själv har jag blivit mamma till en nu fem veckors fantastisk tjej. Längtar redan tillbaka till min gamla kropp och har tolv kilo kvar att gå ner. Eller två byxstorlekar. Suck! Hoppas på tips från dig. Kramis.

    SvaraRadera
  8. Perfekt tajming! Jag var på gymmet igår och sprang 15 minuter på löpbandet/2 km! Det låter inte så mycket men för mig som "inte kan springa" var det ascoolt. Ditt inlägg som hette någonting i stil med "sånt som jag önskar att jag visste om löpning" är nog by far det blogginlägg som mest har fått det att tjonga till i skallen på mig. Har anmält mig till Midnattsloppet och hoppas kunna springa stora delar av det, och nu har jag favvobloggen som pepp också!

    SvaraRadera
  9. såklart vi finns här!!! Saknar dina goda recept och glada träningsinlägg! :)

    SvaraRadera
  10. Hej igen! Good to see you.
    Vill gärna höra dina tankar om att vara viktstabil. Även jag har ett Matmonster inom mig, har fött två barn och gått ner ett gäng kilon efter varje graviditet. Men nu är lillan drygt ett år och vikten börjar krypa upp igen och Matmonstret knackar på... "Intuitivt ätande" skulle jag vilja uppnå; att äta vad jag vill men bara precis tills jag blir nöjd. Men det har blivit för komplicerat att hålla balansen. Kram, M

    SvaraRadera
  11. Ja du är tillbaka!! :D

    SvaraRadera
  12. Åh Elbe, du är saknad och jag blir alltid lika glad när ditt namn dyker upp i Bloglovin-feeden. Klart vi finns kvar här! Ska bli härligt att läsa dina kloka ord igen emellanåt.

    SvaraRadera
  13. Å vad roligt! Välkommen tillbaka!! :)

    SvaraRadera
  14. Kul att du är tillbaka!!! Äntligen.
    En till som blivit mamma för 6 veckor sen precis! Har några kilon (typ 12) kvar att tappa och få tillbaka de som går av min pre-preggo kropp. Längtar till att börja träna igen som bara den! Och att fortsätta läsa din blogg såklart!

    SvaraRadera
  15. Vad roligt :) Du är sannerligen saknad! Det ska bli jätteroligt att få följa dig igen och inspireras av dig. kram!

    SvaraRadera
  16. Svar
    1. Åh, har du en ny blogg, kul, har saknat din.

      Radera
  17. Så jäkla glad att du är tillbaka!! Vare sig du bloggar varje dag eller en gång i månaden är jag sugen på att se vad du har att dela med dig ;) För att börja med lite gnäll... Texten var superfin men lite jobbigt att läsa ;( men det kanske bara är jag. Men som sagt - PEPP på att du är tillbaka :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag ser det, att den ser konstig ut... ska försöka fixa den!

      Radera
  18. Ååå välkommen tillbaka! Som jag har längtat och väntat. Shoot, tell us what you´ve been up to ;).
    KRAM Linda

    SvaraRadera
  19. Vällkåm bäck! ser fram emot vad än som kommer. Pössar!

    SvaraRadera
  20. Jeg er med!!
    Kram, Siri

    SvaraRadera
  21. Yay! Glad att du är tillbaka! Och glad att jag kommer åt recepten i ditt arkiv igen, stod handfallen när bloggen var stängd ;)

    Ser fram emot att höra vad som hänt sen sist! Själv har jag förlovat mig och sprungit min första halvmara :)

    SvaraRadera
  22. Härligt att du är tillbaka! Berätta om vad som hänt sen du la ner:)

    SvaraRadera
  23. Jippi!! Har saknat din blogg, den är ju bäst!

    SvaraRadera
  24. Åh så härligt.

    SvaraRadera
  25. Såklart vi är kvar! Välkommen tillbaka, du är efterlängtad!!!

    SvaraRadera
  26. Tack alla söta fina!

    SvaraRadera
  27. Åh så kul att du är tillbaka!

    SvaraRadera
  28. Jättekul att du är tillbaks! Din blogg har verkligen saknats i bloggvärlden tycker jag. Den ger något som jag inte har hittat hos någon annan. Om jag förstår allting rätt så blir det mer fokus på det som jag tyckte var så himla bra förut, så ingen är gladare än jag.

    Själv så har jag efter mycket bearbetning av tidigare delar av mitt liv äntligen kommit tillrätta med mitt känsloätande och "allt eller inget"-mentalitet. En vinst som är värd sin vikt i guld! Nu är kost och hälsa enbart något positivt, precis som det ska vara.

    Ser fram emot att höra mer om ditt liv och vad du har för tankar om allt!

    SvaraRadera
  29. Åh så glad jag blir Elbe! Att du är tillbaks menar jag, oavsett villkoren! Har befunnit/befinner mig lite i samma blogg-båt och undrar om jag ska ta och försiktigt ta mig in i bloggandet igen, efter allt som hänt, och när jag kom in här idag fylldes jag av pepp och inspo att göra slag i saken. TACK för det.

    Åh och en fråga - vart/hur gör du dina rörliga bilder som här i inlägget? Tokälskar! :)

    Stor kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Nicole. Hoppas det går bra för oss båda ;-)

      Jag gör dem på ett ställe som heter Gifninja. Googla!

      Radera
  30. Åh så kul att du börjat blogga igen! Du har varit saknad:)
    /Linnéa

    SvaraRadera
  31. Ja hurra! Satt i London och kollade på Facebook en snabbis på Starbucks när jag hade wifi och såg att du skrivit att du var tillbaka. Hoppade glädjeskutt och blev skitpepp!

    SvaraRadera
  32. Åh va skoj att du är tillbaka!!!!! :-D

    SvaraRadera
  33. Åhh vad roligt att du är tillbaka :-D Får man önska något även om du självklart, som du skriver, bloggar på egna villkor? Jag vill väldigt gärna höra dina åsikter om samhällets hälsohets-diskussion!

    SvaraRadera
  34. Är så glad att du är tillbaka! Du har saknats mig! /sandra

    SvaraRadera
  35. Hellooooo och välkommen tillbaka!

    SvaraRadera
  36. Jaaaa! :) Så glad jag blir! Du har varit saknad - jag vet att du tror att det finns så många andra bra träningsbloggar där ute men du ska veta att ingen av dem slår Smaljeansen. The one and only!

    SvaraRadera
  37. Jag har börjat min kamp mot övervikten. Jag började på 140kg och har som mål att cykla vättern runt nästa år. Jag hoppas att jag är nere på min tänkta idealvikt 100kg tills dess. Jag har verkligen lagt om allt från kost till träning och livsstil. Hittils har jag gått ner till ca 123 kg på 2 månader. Ta gärna en titt:
    http://semigblismal.blogspot.se
    /Tomas

    SvaraRadera
  38. Hej!

    Så himla kul att du är tillbaka! Även om det är på obestämd tid. Upptäckte bloggen rätt sent men har saknat den! Kul!

    SvaraRadera
  39. Hej,hej..
    Gissa om jag blev glad ikväll,när jag tryckte på fel tangent & hamnade här & såg att du bloggar igen! Lite sent men välkommen tillbaka & stort grattis till kommande bebis:)

    SvaraRadera