lördag 29 juni 2013

Två favoriter just nu


Holistics osötade proteinpulver med päronsmak.


Scones. 2 dl mandelmjöl, 2 dl kokosmjöl, ett ägg, 2 tsk bakpulver, 50 gram kokosfett/smör/olja. Frön efter smak. Lite vätska (jag tog mandelmjölk) till du får degkonsistens. I ugnen på 220 grader 10-15 minuter!

7 kommentarer:

 1. 2 dl kokosmöl??? så mycket???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir många bröd :)

   Radera
 2. Ååh, blev så himla glad när jag kikade in här nyss och såg att du skrivit en himla massa inlägg! Har inte varit in här på några månader och tänkte kolla om du kanske skrivit något enstaka inlägg, så har du skrivit hur mycket som helst ju. :D Tack tack tack för att du gjorde min dag (natt?), nu har jag en massa rolig läsning framför mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra <3

   Radera
 3. Åh, jeansen! Du är igång igen! (so sorry för segt ahauppvaknande här) jag har semester och har mer tid ch nu ska jag grotta ner mig i arkivet från de senaste dagarna/veckorna och vara glad att du är åter i etern. Heja!

  Kokosfett säger du. Jag ger upp. Att jag aldrig aldrig aldrig gör något med de där burkarna jag får på vissa holisticsponsrade events? Vad är fel på mig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja gör det :)

   Tja, mitt kokosanvändande har minskat något efter första crazen men mest använder jag det i te (gött), i smoothies, skedar i mitt energislukande lilla barn det och steker i ibland (fisk är bäst). Kram!

   Radera
 4. Kul att du är tillbaka!!!! Hade inte sett det tidigare...

  Härligt! Och dina scones måste jag ju testa att göra! ;-)

  SvaraRadera