onsdag 26 juni 2013

Jobbet, lunchen, träningen

Jahapp, så har jag skrivit kontrakt på och tackat ja till att vara underbetald och överstimulerad det närmaste året. Håll tummarna för mig! Nu gäller det att bli duktig på det där med matlådor för att spara pengar. Iofs funkar ju alltid Ica ToGo:s plockdisk, detta är 30 kronor (fullare än vad det ser ut och det ligger kyckling därunder också)

 Nya jobbet ligger nära ett Freshii vilket är både bra och dåligt. Köpte en green wrap där idag och de är ju himla smarriga, fräscha och mättande men dubbelt så dyra som icalådan.
Eftersom kontraktskrivandet tog upp upp lunchen så blev det ingen träning, tänker promenera en lång bit av hemvägen så alltid något. Men igår var jag nere i gymmet och harvade, i förrgår också. Kämpade mot denna tröttma som jag drabbats av på senaste, förmodligen på grund av alla tuffa beslut, så jag var tvungen att sätta på mig mina allra blingigaste blåblanka Rönish-tights för att komma i stämning.
Och sen värmde jag upp med 7 minuters rodd där jag försökte hinna 1500 meter á Ealina vilket jag trodde skulle vara hyfsat görbart de första minuterna men sedan insåg jag att jag låg efter och fick sno mig som en galning, men slutade ändå tyvärr på 1491 :) Rapportera gärna om ni gör detsamma nån gång!
  
 Körde sedan marklyft, chins med gummiband, rörlighetsövningar för ryggen, några KB-swings. Svettskala: 5 av 10 (had better days).

7 kommentarer:

 1. Spännande! Hälsa är värt mer än pengar, jag menar att om man går och misstrivs på ett jobb så tar kroppen och knoppen oftast stryk (been there, done that.
  Pengarna löser sig alltid. : )

  SvaraRadera
 2. Mycket boobs on show på bilden...

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Pengar är inte allt! Och nu försvinner säkert tröttheten!

  SvaraRadera
 4. Grattis Elbe, så spennende! Enig med Marie - trivsel er mer verdt enn penger!! Lykke lykke til! Kanskje endringen gir deg mer energi også, håper det!
  SiriV

  SvaraRadera
 5. Skitsnygga tights! Så nyfiken på jobbet!

  SvaraRadera
 6. Grattis till dig. Och till de på nya jobbet som har fått dig som kollega: Kap!

  SvaraRadera