fredag 14 juni 2013

Ro, ro

Har varit lite febrig till och från, så ville känna av kroppen idag. Om den verkligen var med på träningståget.

Det blev hopprep + lite rörlighetsövningar och sen rodd. Jag avslutar ofta med rodd nuförtiden, då jag vill kräma ur det där sista. 1000m på 4m30s är ett bra riktmärke. Då blir det riktigt jobbigt på slutet, en kamp mot klockan. Jag tänker alltid att, "nä, nu kollar jag inte på tiden". Men sen efter ett tag märker jag att ojojjaghinnerjaghinner och då blir det till att dra som bara den på slutet. Men det är kul, då man tävlar så glömmer man bort sig.


Ajaj, 4.35. Better luck next time miss....


6 kommentarer:

 1. Mitt riktmärke vid rodd efter mina stronglifts är 1500m på 7min, typ samma alltså, vad kul :)

  Och vad mysig outfit där nere till vänster med gula tröjan och stövlar. Får mig nästan att längta till hösten, hrmhrm..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, det ska jag prova nästa gång .)

   Radera
 2. kämpa på:) jag själv älskar och träna och saknar det såååå just nu.. pga allmän lathet har jag själv inte tränat på över 6 mån... skandal :S men personer som du får min glöd tillbaka , rodden är svin jobbig men grymt effektiv! ;) you GO GIRL!

  p.s jag älskar dina rosa/lila tränings skor:) kram*

  SvaraRadera
  Svar
  1. 6 månader är ju inget i livet, men nu är väl en bra tid att börja. Se det inte som en av/på grej där man går hårt ut, utan gör lite då och då snarare så känns det inte som en sådan uppförsbacke att komma igång igen :)

   Radera
 3. Rodd har jag nån sorts hatkärlek till. Man blir så slut av det (på ett skönt sätt), samtidigt som det är så oerhört tråkigt. Vi har en tränare i boxen som rodde så långt han kunde i 60 min. Fattar inte att han orkade sitta på roddmaskinen så länge :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är tur att man blir slut snabbt hehe :)

   Radera