måndag 17 juni 2013

Vad jag gjorde.

Nä. Det var två spännisar där som pratade om Bajen så det blev inga foton. Men däremot:

 • Hopprep (3x100)
 • En massa stretch/rehabuppvärmningsövningar
 • Frontknäböj mot låda, alltså rumpan ska toucha den (utan vikt, med en pinne, med en 7-kilosstång och till sist en 20-kilosstång). Minsta sortens viktplattor - under TÅRNA. Försöker aktivera baksida lår. Svååårt.
 • Ryggresningar med 15-kilosvikt i famnen (också bra för baksidorna men lite för att hävda min plats i gymmet...)
 • Utfall utan vikt med baksidefokus
 • En övning som mest liknar ett breakdanssteg, ber att få återkomma med bild
 • Kettlebellsswings som avslut 20 kilo, 15 x 3

5 kommentarer:

 1. bra pass. längtar lite till gymmet nu. det är kul med fokuserad styrketräning när man väl är där liksom. och baksida lår har jag inte pratat med på år och dar.

  SvaraRadera
 2. Elbe!
  Min dator har legat nere länge och jag har snyltat på mannen. Därmed ingen koll på hur det går för dig. Och nu HÖR du väl nästan min glädje ända upp till dig över att du är tillbaks igen, lite oftare!! Såå härligt och peppande!! Det är som om ens bästis precis flyttat hem från Australien och vill träffas varje dag och bara ha det kul! En fråga/önskan: hur går det med fastan och hur lägger du upp det näringsmässigt? Jag kör på precis som du (ca 80%) och plus Paleo då.. Argh, mannen stirrar intensivt, vi skulle kolla True Blood när jag hamnade hos dig..;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du också är tillbaka Anna :) Fastan ja, jag äter lunch vid 11 de dagar jag inte tränar (en normal lunch, oftast inte massor av kolisar, typ en stor matig sallad), middag eller mellis kring 16-17, middag eller mellis vid 20 (beroende på vilket av dem jag åt vid 17). Då jag tränar äter jag lunch c:a 12.30. Ett större mål, med mer kolisar. Kan bli kanske 800-900 kalorier. Detsamma de andra två måltiderna. Kram!

   Radera
 3. Vad för låda använder du? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tog två stepupbrädor som jag satte ovanpå varann!

   Radera