söndag 9 juni 2013

Undantagstillstånd

Eftersom jag har alla möjligheter man kan önska sig att träna på jobbet så är jag inte så pressad att klämma in pass på helgerna - skönt. Trots att man är ledig brukar tiden nämligen liksom rinna iväg ändå. Ett åtagande jag ofta brukar få till är dock CrossFit på söndagsförmiddagarna, det är ett härligt häng i boxen då med helgtrötta människor som skrattar och svettas ihop, bra sätt att börja slutet på helgen på.

Men idag blev det inte ens så, jag tränade senast i onsdags vid lunch vilket ju känns ganska längesen. Sådana gånger är det rätt skönt att ha få till det här med perspektiv på träningen - och livet. Tänka att det alltid kommer nya helger, perioder, år. Jag har i vilket fall fått mycket av annat gott; familj, släkt och vänner. I fredags var jag som sagt ute på fir och det är nog den högst bidragande faktorn till att det inte blev någon söndagsträning - det känns i kroppen än! Det här är mer en tid i livet för några glas vin då och då snarare än all in... men ibland så ;-)

Idag har jag och Mr sovit i omgångar, småbarnsförälderstyle, och suttit på terrassen och andats i ledighetsluft. Bra så.


Igår, innan jag slarvade bort en av mina två telefoner....

2 kommentarer:

  1. Hej babe! Back in business, själaglad över att jag trillade in hit... igen.

    xxx

    Sara (nu i Paris)

    SvaraRadera
  2. Men vad roligt att du är tillbaka. Jag har saknat dig. Din blogg var den första jag började läsa när jag påbörjade min resa och nu är du här igen. Ska läsa ikapp det du skrivit hittills. Välkommen tillbaka!

    SvaraRadera