tisdag 1 juli 2014

Högsommar, magproblem och grubbleri

Hej juli! Shit pommes frites vad tiden går. Igår - min första bebislediga helkväll - var supertrevlig. Kom sent alldeles hes i halsen av babbel, med magen full av dumplings och gott vin :) Vi käkade på EAT i Moodgallerian.

Idag är en annan historia, är ingen toppendag direkt känner jag. Dels har jag ont i magen och dels har Kvisten haft ont i magen X 10 inatt, så kanske har vi någon bacill. Vi har alltså i vanliga fall en bebis som sover så mycket att jag nästan skäms för att berätta det (9/10-timmarsnätter med en tiominuters matpaus, kring 6 timmar dagtid uppdelat i 3-4 pass. Hen brukar hålla hov om kvällarna men är ett solsken då så det kan man ju ta). Men inatt så var det skrik och panik X antal gånger så vi är båda lite suddiga i kanterna idag. Kaffe på den.

Sen går jag runt med någon slags vag "vad tjänar allt till"-känsla som jag inte riktigt kan skaka av mig. Drar lätt på för stora växlar och överanalyserar allt i mitt liv, precis så där som man inte ska göra då man bara har en dålig dag. Bäst att försöka skippa funderingarna och bara köra på autopilot.

Kan ni inte berätta vad ni gör för skoj idag istället?

8 kommentarer:

 1. Bakar fröknäcke, planerar semester... och försöker också köra på autopilot (är förkyld-irriterad ;)) Hoppas kaffet får dig på bättre tankar. Livet har tusentals meningar, bara att de gömmer sig lite ibland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fröknäcke... hm nu blev jag sugen att baka det med!

   Radera
 2. Idag tänkte jag börja med Starting strength som jag hittade tack vare att du nämnde det i bloggen för några dagar sen! Är otroligt pepp! //Carro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va kul! Ibland är det verkligen kul att ha ett program att gå efter. Blogga om det! :-p

   Radera
 3. Hoppas att det blir bättre med magen snart. Annars verkar det ju bara härligt med en liten som sover så bra! Jag tror att K egentligen var en ganska lätt bebis, men jag var en väldigt stressad och orolig nybliven mamma så jag tror att jag sjabblade bort det lite... Jaja, idag är hon 18 mån och jag jobbar, så maken får oroa sig istället ;) Här har jag annars tränat, jobbat och nu lunch!

  SvaraRadera
 4. Jag maratonammar mitt 6 dagar gamla barn och hoppas få till en kort promenad senare. Om jag har tur...

  SvaraRadera
 5. Ja gu. Lider också av "vad tjänar allt till?" i dag. Trots att jag just bokade en apskön julsemester. Som jag vill vara så glad över, men det enda jag tänker är: när jag kommer hem har mitt vikariat precis tagit slut och då måste jag ha kommit på exaaaaakt vad jag vill göra med mitt liv och genast infria det.. Eller..? Eh. Det är alltså ett halvår kvar. Älskar hjärnan ibland. Varför leva i nuet när det finns så många göttiga problem framåt? Som dessutom alltid löst sig av sig själva hittills... Nåja. Må vi ha en starkare morgondag!

  SvaraRadera
 6. Vad det tjänar till? Det tjänar till mycket. Det en betyder för vänner, till exempel. Och det är massor - alltid! Och det räcker. Över dumlings eller sms. ;)

  SvaraRadera