måndag 25 november 2013

Helgen som kom och gick

 Måndag och det är inte klokt vad tiden går. Förutom mätt i graviditetsdagar dårå. Jag hade inte nämnvärt bråttom förra gången att få ut kotten men nu då jag vet vad som väntar längtar jag otåligt till vårkanten då den lilla kvisten växer ut på vår familjegren. Och lite efter att få dricka rödvin, träna hårt och slippa gå på toa var femte minut. Också.

Jag har blivit sjukskriven nu som jag trott, i två veckor. Så får vi ta det därifrån. Just nu försöker jag hitta en balans mellan att vila upp mig och att aktivera mig, vila är bra men är det för lugnt blir jag som ett kolli i soffan och deppar lätt ihop, något litet projekt om dagen är bara bra. Det kan vara så litet som att ringa ett viktigt samtal.

Men först nu inser jag hur mycket jag levt med stora delar av livet på paus för att orka med. Plösligt blommar jag igen!

I helgen har vi: bakat pepparkakor hos svärisarna (det var mest kotten som bakade, hen har blivit ganska så stor som ni kanske ser på armen... min bebis! Min minsting! Än så länge...) varit lite utomhus (det är aldrig så mörkt som i november innan snön, tur är att vi faktiskt var i Spanien en sväng förra veckan och fyllde på med ljus!). Jag har badat, det gör jag minst en gång om dagen (fast min hud börjar verkligen säga ifrån och torka ut av det varma vattnet...) Extra lyx blir det med lite beautyfix samtidigt. Och så juicar jag som en galning, äntligen orkar jag nämligen med att skala, skära och diska ur den kladdiga jäkeln. Den här varianten: Banan, clementin, morot och apelsin. Familjen gillade!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar