måndag 8 juli 2013

Roadtrip

I en bil, mitt ute i någonstans, ett par dagar in på semestern. Sista veckan innan var omtumlande på flera plan. Så, någonstans mitt i den där galna "jag kan inte fatta att vi bara är tre personer som kommer ha tillgång till tvättmaskin"-packningen glömde jag typ allt som har med träning att göra. Mina kettlebells. Gummiband. TRX. Träningsskor. Fick med mig några kläder dock och så min kropp förstås, den duger väl som redskap skulle man hurtigt kunna säga, fast jag erkänner gärna att det tar emot mer då, orkar inte vara så kreativ.

Vi har bilat västerut genom Närke och söderut genom Västmanland med många trevliga stopp och en övernattning på vägen. Min mest planeringskompetenta sida packade lunch för igår och frukost för imorse och det kändes både trevligt och äta utomhus på morgonen och lyckat att spara pengar. Familjen tuggade i sig bland annat ägg (hade kokat och tagit med 12 stycken), Frosh-smoothie, Skyr-yoghurt och pannkakor. I bilen har vi nötter, råa bars, mörk choklad, vindruvor och mariekex till allas förnöjenhet :-)

Men jag har inga überambitiösa krav på våra måltider, det viktigaste är alltid att familjen är glad och små barnamagar (och hormonstinna mammamagar) kan bli hungriga väldans fort och då gäller det att svänga av på första bästa hamburgerrestaurang!

6 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart!

  SvaraRadera
 2. Herlig! Fin ferie, Elbe:)
  Hilsen fra Norge

  SvaraRadera
 3. Åh, roadtrip, det är en av mina favoritsysselsättningar! Fast i år byter jag bil mot nattåg och åker till Göteborg ett par dagar. Bara för att. Ha det så fortsatt fint på semestern!

  SvaraRadera
 4. Hormonstinna mammamagar...? Är det måntro en bebis på gång?? :) Grattis isf!!

  SvaraRadera
 5. Superfin blogg!
  Jag söker en kod till gilla-knappar och såg att du hade en ;) Är det möjligt att man kanske kan få koden till gilla-knappen? :)

  SvaraRadera
 6. Kroppen är ju det bästa träningsredskapet och barn kan ju ge en del träningsvärk också!! :-)

  SvaraRadera