tisdag 30 juli 2013

Hejdå fitspo

När jag började blogga var det ovanligt med fitspo/healthspo-bilder i bloggvärlden. Jag hittade de mesta av bilderna på amerikanska sidor och i början fick jag väldigt starka reaktioner, "var hittar du alla härliga bilder?!"

Nuförtiden finns sådana bilder i mängder på Pinterest, Instagram, Tumblr och förstås på andra bloggar. Detta är en av tre orsaker till att jag gjort en storstädning här, och tagit bort allt i den kategorin. Orsak nummer två är att det alltid var knepigt med rättigheterna, jag hade en otraditionell lösning som gjorde det lagligt, men det kändes ändå otryggt. Bättre att publicera bara mina egna bilder.

Och slutligen den tredje orsaken, det känns inte helt fräscht längre. Daterat. Stereotypiskt. Och det som ska inspirera kan ibland också ge ångest och skapa press.

Så ni får nöja er med närbilder på ett svettigt gravido i spandex från och med nu :)

7 kommentarer:

 1. Det låter bra tycker jag! =)

  SvaraRadera
 2. Din blogg var den första jag började följa, och jag tyckte verklgien om variationen mellan mat, träning och inspiration men de bilderna var det enda jag inte var helt såld på. Tycker inte att de inspirerar mest skapar press och ångest så jag är supernöjd att du skippar dem!!

  SvaraRadera
 3. Det går bra det med! ;-)

  SvaraRadera
 4. Det låter verkligen super!!

  SvaraRadera
 5. Grattis, Elbe :)) Så gøy med en baby til! Enig med deg og de bildene, det er litt passe - give us da real thing!
  Kram Siri

  SvaraRadera
 6. Det låter bra det!

  SvaraRadera