torsdag 5 september 2013

Hello, old friend

Tränade för första gången på SATS i förrgår och det kändes lite småtrevligt att se den där välbekanta loggan. Det är klart, det blir en stor kontrast mot jobbets och boxens små källarlokaler; jag tror jag ägnade 10 minuter och gå runt och kolla var allt fanns ;-)

Gick förbi ett gäng som körde ett Indoor running-pass - där har vi en syn som verkligen skulle förbrylla våra förfäder ;-)

Jag hann iallafall med lite uppvärmning, några stående axelpress samt knäböj med kettlebell. BURN i låren idag kan jag säga... Magen såg tokstor ut också så folk flyttade snällt på sig. Måste ta en bild i vardagskläder snart och visa er läget :-)

Ska försöka kila över på lunchen idag igen om jag kan stjäla ett ögonblick - det är väldigt stressigt på nya jobbet och jag känner att jag verkligen måste träna mig på att hitta balansen. Igår kväll svarade jag inte i telefon då det inkom jobbrelaterade samtal och försökte hålla mig från att kolla jobbmailen och stressa upp mig. En ständig kamp...

5 kommentarer:

 1. Är Indoor running samma som indoor walking? Skit bra för oss som inte gillar att springa, känns skonsammare för mina knän(och icke-skumpande bröst) :)

  SvaraRadera
 2. Älska sats! Skitnöjd med dem :)

  SvaraRadera
 3. Men bravo! Låt bli den där mailen och telefonen - det finns faktiskt en morgondag. Vi behöver träna oss på att göra lagom och inte överpresetra överallt hela tiden. och med vi menar jag typ alla. ha, ha.

  SvaraRadera
 4. Fin du är med magen!
  Försök att inte stressa tycker jag. Visst är den där balansen svår att hitta. Men så viktig!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad vacker du är med gravidmagen! Det finns få saker som är så fint som gravida kvinnor enligt mitt tycke. Det är svårt att hitta balansen mellan arbete och fritid, jag känner igen det och har det som en återkommande punkt på mina utvecklingssamtal. Jag har ännu inte hittat balansen, men jag har åtminstone kommit en bit på vägen:) Ta hand om dig!:)

  SvaraRadera