lördag 20 september 2014

Favoriter som inte är eko.

Allt är inte grönt i neccesären. Men ganska bra ändå!

Ole Henriksen The clean truth wipes. Detta med engångsservetter; till ansiktet, till bebisrumpor, till städningen - ack så hemskt för miljön. Våndas, eftersom jag älskar det. Särskilt städservetterna... Till ansiktet känns det okej på resa. Då man snabbt behöver ta bort solkräm, resdamm, snygga kvällssminket... dessa luktar underbart av apelsinsorbet liksom och ger den perfekta efterkänslan mitt emellan renskrubbad och ändå insmort återfuktad.

Glam Glow Youth Mud. Gillar inte de läbbiga algbitarna i den men känslan efteråt - behöver förstoringsglas för att hitta mina porer (är ni också besatta av små porer?)

Helena Rubenstein Magic Concealer. Jag är en tung concealermissbrukare sen 13-årsåldern. Särskilt sådan som döljer mörka ringar under ögonen. Fick den här för ett halvår sen av en vän som jobbar med makeup och var skeptisk, både till nyans och textur. Men, håll i er nu. Den här gör en enda enkel sak som jag aldrig någonsin varit med om att en concealer lyckats med förut: den stannar där du lagt på den. Handen upp för alla som efter en halvdag (timmar, minuter?) hittar sin under ögonen-concealer prydligt fördelad i små vita ränder? Den här lägger sig inte i vecken. Helt amazeballs i sin enkelhet. Tips. Köp INTE den ljusa. Jag är BLEK och jag har nummer 3, dark. Tror ni mig inte, prova i butik först. Du ska med 99 procents säkerhet ha nummer 3.

Embryolisse Lait-Crème Concentré. En favorit för många makeup-artister så jag var tvungen att prova. Det är något sjukt beroendeframkallande med texturen. Typ som filmjölk. Kladdig filmjölk. Rinnig majonäs...? Återfuktar, känns skön, bra baskräm.
1 kommentar:

  1. Den concealern är helt bäst! Och dryg, räcker en evighet.

    SvaraRadera