fredag 11 oktober 2013

Jättepiller och stark sås

Jag har dragits någon vecka nu med en förkylning, snuva och en sån där hosta som sitter lååångt ned i halsen så man måste hosta väldigt försiktigt och fokuserat för att få tag i den. Jobbit.

Mitt immunförsvar just nu, på grund av stress och sämre levnadsvanor, känns som det tillhör en 50-årig tjackpundare snarare än mig. Och eftersom jag inte kan göra som jag vanligtvis gör, bomba kroppen med röd solhatt (Kan Jang, Echinea Force och sånt, gravida får inte inta det) gör jag allehanda klena försök att göra kroppen till en ogästvänlig plats för bacillerna.

Färskpressade frukt+grönsaksjuicer, te med honung, vitlök i alla de former... och så var jag och shoppade på lunchen igår - flytande vitaminer. De kapslar med gravidkosttillskott jag köpte för några månader sen är ju bara skrattretande stora alltså. Det händer inte ofta att jag känner för att svälja dom där legobitarna. Så nu blir det till att dricka istället. Och så stark mat på det. Paninisallad med deras tamarindsås, en jätteburk - på med hela härligheten och svettas. Drog till med en Questbar också för workdesk emergencies.

4 kommentarer:

 1. Usch, hoppas du kryar på dig snabbt!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig!

  Vi har den smaken på Questbar hemma men tycker den är allt för söt :S Har provat ut de flesta och det är nog Brownie som ligger bäst till hos mig :D

  Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
 3. har du provat köra questbar i ugnen? Gott-döden! :-)

  SvaraRadera