måndag 10 november 2014

Framsteg

Börjar känna igen både min spegelbild och antalet viktskivor på stången igen. Pigg och stabil i kroppen, gillar att ha stuns i steget igen då jag går, vet ni vilken känsla jag menar? Tiden går fort. Snart är jag kanske lika stark som jag varit. Eller starkare? Gjorde chins igår för första gången, det var lite svårare däremot. Orkade tre - med det gröna (tjocka) bandet till hjälp. Heh. Men det beror på på att jag väger mer än vanligt, styrkan finns där.

Ibland är jag missnöjd och frustrerad. Tänker att jag borde hinna mer än de 3x20-40 minuter i veckan jag gör. Men om man vänder på det: se vad jag ändå lyckats uträtta. Lunchade idag med en gammal kollega, senast vi såg var för ett halvår sen och då frågade jag: vill du börja styrketräna med mig? Hon kom aldrig igång och på lunchen "åh, vilka framsteg du gjort, jag måste börja träna snart". Tänkte på den där bilden man sett cirkulera i olika former "If you had started a year from now, where would you be today?" Tusan vad glad jag är att jag kom igång. Och höll i.

3 kommentarer:

 1. Du är grym som kom igång och höll i. Härligt jobbat. Jag vet vilken känsla du menar.

  Själv är det tyvärr åt andra hållet. Jag började, tappade fart, började, tappade fokus, började för femtielfte gången men fixade det inte. Jag hatar min svaghet.

  Bloggar lite. Inget positivt dock så vill du ha pepp - håll dig långt borta. ;)

  SvaraRadera
 2. Måste bara säga att det är superkul att du bloggar igen! :) Följer dig via Feedly och syns väl inte i statistiken, men finns här!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du bloggar igen, lade ned min blogg ett tag jag med! men man saknar det efter ett tag, ellerhur? :P

  SvaraRadera