söndag 5 oktober 2014

En dag i bilder

Inne på vecka två utan träning på grund av förkylning så inga tjusiga gymfoton :/ Men det visuella är ju alltid roligt så varsågod:

Frukost: ser nästan alltid ut så här. Så länge jag är föräldraledig kommer jag förmodligen att äta frukost av ungefär samma anledning som jag INTE gjort det tidigare (periodisk fasta): det passar min livsstil just nu. Det är helt enkelt ganska härligt att få en mysig stund då mini har somnat på förmiddagen. Äter i princip alltid någon form av ägg på någon form av bröd. Och kaffe. Kaffe!

 Normalt avslutar jag frukosten med att packa väskan så att vi kan dra till gymmet precis då Kvisten vaknar. Men den här dagen tog vi det lugnt = lekam städa, laga mat. Jag kokade broccoli i grädde, perfekt för små bebbehänder att hålla i. Vi kör inte med några puréer alls (och inte gröt eller välling heller för den delen) och matar aldrig utan lillkorven äter exakt samma mat som oss - själv. Eller snarare, tränar på att äta ;-) För er som blir nyfikna;den här metoden kallas BLW, googla loss.


Mamma måste få lunch också så klart. Rester och ihopplock från kylen som så ofta, får precis plats emellan alla pärlplattor ;-) 

Sen dags för fix. Namngivningsmingel på kvällen så dags att hoppa ur mjukisbrallorna. Tvättar håret och slänger upp det i förstadiet till mina älskade headband curls - perfekt frippa på kvällen och sen släpper jag ut dem nästa dag då jag skulle springa på event.

Självklart ska hela familjen va fina ;-)
Såg ni de här skönheterna på min insta (@elbejb)? Nej tyvärr var det inte Kvistens utan en present till lilla I.

Det finns marsipantårtor och så finns det marsipantårtor. Den här arkiverades definitivt under "fika värt att äta" (upp till kamp mot alla torra 7-elevenbullar!) 
Zzzz. Hem i stockholmskvällen. Så skönt att promenera i den här lagom svala nyhöstluften.
...men sova, det tycker Kvisten inte är något man gör vidare länge. I allafall inte kvällstid. Föräldrarna stärker sig då med favoritbudgetglasaen från Lidl. 

5 kommentarer:

 1. Saknar ofta den sköna världen som syns genom din lins. Är förresten också nyfiken på vad som hände med ditt nya, kreativa jobb som du bytte till före bebis. Ska du tillbaka dit? Alltid roligt att läsa om de där modiga valen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså.. det var ett vikariat :/ Och personen som var borta återvände. Det fanns plats för en till tjänst men de tog in två stycken vikarier, en av dem blev visst på smällen ehum och då fick den andra vara kvar. Men ska luncha med dem snart och se vad de säger... Ska söka nytt också, hoppas på att det blir det bästa av två världar dvs kreativt men tryggt ;-)

   Radera
  2. Ja gu när ska det hända..? Att den kombon infaller alltså. Nåja, du får ett kul jobb, så mycket fattar en ju.

   Radera
 2. Hej igen bästa smalis, jag vill veta dina 30 bästa! http://minatraningstajts.wordpress.com/2014/10/08/mina-30-basta/

  SvaraRadera
 3. BLW! första gången jag hör talas om det. har googlat loss och är peppad på att testa! min tjej är 5 mån och har börjat lite smått med pure och gröt, men funtar på att hålla opp och testa detta ist. Kan du inte skriva lite mer om hur ni gått till väga och hur det funkar? Körde samma grej på Kotten?
  bästa,
  Steph

  SvaraRadera